Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

30016 poruka u 423 tema- 3157 članova - Najnoviji Član: konjina
Stranice: [1] 2 3 4 |   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Chelsea F.C.  (Pročitano 4530 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Kompozitor
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« poslato: 09 Март , 2008, 00:25:35 »

SuperBarnsli izbacio i Celsi!

Najve?e iznena?enje evropskog fudbala Barnsli igra?e u polufinalu FA kupa. Momci iz Jorkira posle Liverpula izbacili su iz najstarijeg takmi?enja na svetu i ekipu ?elsija rezultatom 1:0, u drugom me?u ?etvrtfinala. Kajodi Odi?aji postigao je u 66. minutu jedini gol za Barnsli, koji se tako plasirao u polufinale prvi put posle 96 godina.

Engleska nacionalna televizija BBC izabrala je duel sa stadiona Oukvel za udarni termin me?u duelima ?etvrtfinala FA kupa, a ispostavilo se da je odluka bila dobra.

Iako je ?elsi igrao sa veoma snanom postavom, ?lan ?empionipa imao je vie prilika, a samo su dobri Kudi?ini i stativa posle Ferencijevog udarca spasli "plavce" u prvih sat vremena.

Odluka je pala u 63. minutu, kada je Martin Divejni proao po desnom krilu i centrirao, a Ode?aji prvi stigao do lopte na petercu i ubacio je u mreu.

Najbolju priliku za goste iz Londona imao je Do Kol, koji je utirao pored gola na samom startu drugog poluvremena.

U poslednjih pola sata Avram Grant je na teren poslao Pisara i Kalua, kao podrku Anelki, Maludi i Kolu, ali ni to nije bilo dovoljno.

Poslednji put kada je doao do polufinala FA kupa, 1912. godine, Barnsli je osvojio jedini trofej u klupskoj istoriji.

Mogu? rival u daljem takmi?enju bi?e im Portsmut, koji je napravio jo jedno iznena?enje izbacivi Man?ester Junajted.

U nedelju se igraju preostali me?evi ?etvrtfinala: Midlzbro Kardif i Bristol Siti Vest Hem.

b92
Sačuvana

Yuspawn
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 09 Март , 2008, 00:39:09 »

bilioneri pucaju po savovima... kao real pre neku godinu...
Sačuvana

BoGi
Gost
« Odgovor #2 poslato: 09 Март , 2008, 10:15:01 »

To majstori sto ste otvorili ovaj topik Chelseaaaaa!!!!
Sačuvana
MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 11 Март , 2008, 11:16:20 »

Abramovic eli "Kun" Aguera

Ruski milijarder Roman Abramovic, vlasnik engleskog premijernog ligaa Celsija, nudi 30 miliona evra za transfer argentinskog napadaca Serhija "Kuna" Aguera iz madridskog Atletika, pie londonski dnevnik "Pipl". List navodi da je, po miljenju strucnjaka, 19-godinji Aguero jedan od najtalentovanijih fudbalera u sveta i podseca da je on, nedavno, sa dva pogotka i dve asistencije, sruio slavnu Barselonu.

Mladi Argentinac je doao u Atletiko u leto 2006. iz Independijentea (Buenos Aires) za 20 miliona evra i do sada je, u 68 utakmica, postigao 23 pogotka.

"Pipl" navodi kako Celsi prati Agera vec pola godina: skauti tog londonskog kluba posmatraju svaku utakmicu Atletika i alju treneru Avramu Grantu iscrpne izvetaje o formi argentinskog fudbalera.

medjutim, gotovo je izvesno da ce Atletiko glatko odbiti ovu ponudu za Kuna, jer je mladi Argentinac, osim to je skupo placen, postao nova zvezda tima sa kojom mogu da se identifikuju navijaci posle odlaska Toresa u Liverpul.

b92

Roman se opet otvorio... :)
Sačuvana
Yuspawn
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 11 Март , 2008, 11:32:15 »

cisto sumnjam da ce ga prodati... ako su vec dali tolike pare za njega sto bi ga prodali za samo 10 miliona vise... morace roman jos da se otvori...
« Poslednja izmena: 11 Март , 2008, 11:34:15 Yuspawn » Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 11 Март , 2008, 11:36:45 »

"samo 10 miliona vise" ?!? :) Meni da das deseti deo toga ja bi bio hepi... zezam se, i ja mislim da ga nece prodati bar dok ne izvuku jos koji milion od njega.
Sačuvana
BoGi
Gost
« Odgovor #6 poslato: 11 Март , 2008, 16:57:17 »

'Veliko spremanje' u Celsiju

Vlasnik Celsija Roman Abramovic najavio je kompletnu rekonstrukciju tima sledeceg leta. Prema pisanjima engleskih medija, klub bi trebalo da napusti desetak igraca, kao i sadanji menader Avram Grant, koji bi preuzeo neku drugu funkciju u klubu i pomocni trener Henk Ten Kate. Medju najvecim imenima koja ce verovatno biti obuhvacena cistkom, nalaze se i kapiten Don Teri, glavni vezni igrac Frenk Lampard i najbolji strelac Didije Drogba.

Za Didijea Drogbu najvece interesovanje pokazali su panski giganti Real Madrid i Barselona, dok ce bitku za Lamparda i Terija najverovatnije voditi Barsa i Juventus. Najskuplje pojacanje u istoriji Celsija, Andrej evcenko (45 miliona evra iz Milana 2006.) najverovatnije se vraca u Milan.

Klub bi posle devet godina trebalo da napusti i golman Karlo Kudicini, koji pored sjajnog Pitera Ceha nema mnogo prilika da brani. Floran Maluda, koji je za 20 miliona evra doveden iz Liona, takoce ce potraiti novu sredinu, kao i bek ulijano Beleti, centarfor Klaudio Pizaro i defanzivac Tal Ben Haim.

Ocekuje se da klub napusti i Stiv Sidvel, a 35-godinji Klod Makelele ce najverovatnije u penziju.

Najavljeno je da ce Roman Abramovic sledeceg leta na pojacanja potroiti oko 130 miliona evra.
« Poslednja izmena: 11 Март , 2008, 21:47:36 MacaK » Sačuvana
Nemanja_lendov
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #7 poslato: 07 Април , 2008, 23:01:50 »

Petr Ceh ponovo operisan

Golman ?elsija Peter ?eh uspeno je operisan poto je na treningu zaradio posekotine usne i brade, saoptio je engleski klub. "Petr ?e odmah po?eti regabilitaciju i nadamo se da ?e se oporaviti u najkra?em mogu?em roku", navodi se u saoptenju objavljenom na sajtu ?elsija.

?eki internacionalac ne igra od 1. marta zbog povrede ?lanka, a na golu londonske ekipe zamenio ga je Karlo Kudi?ini.

?eh je prole sezone takodje imao tromese?nu pauzu zbog frakture lobanje koju je zadobio na utakmici sa ekipim Redinga. Reprezentativac ?eke od tada na glavi nosi zatitnu kapu, koju koriste igra?i ragbija.
Sačuvana

Kompozitor
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #8 poslato: 15 Април , 2008, 02:02:31 »

U POSLJEDNJOJ utakmici 34. kola Premiershipa, Chelsea je na Stamford Bridgeu protiv Wigana odigrao tek 1:1, ?ime je bitno umanjio izglede za naslov prvaka.

Skromnim rezultatom protiv Wigana, Chelsea je ostao na pet bodova zaostatka za vode?im Manchester Unitedom. Namrgo?eno lice menadera Avrama Granta jasno je pokazivalo njegovo razo?aranje proputenom prilikom.

U prvom poluvremenu Chelsea je, o?ekivano, imao puno ve?u inicijativu, ali nije uspio svojim pritiskom slomiti goste. No, od samog po?etka u nastavku, doma?in je krenuo puno agresivnije. U 53. minuti John Terry je pogodio vratnicu, a dvije minute kasnije Chelsea je napokon poveo. Anelka je iz esnaesterca odigrao povratnu loptu na Michaela Essiena, koji je preciznim udarcem, izme?u dvojice gostuju?ih nogometaa, sa 17 metara pogodio desni kut vrlo dobrog gostuju?eg vratara Chrisa Kirklanda, biveg golmana Liverpoola. Bio je to peti Essienov pogodak ove sezone u engleskom prvenstvu.

Chelsea je do kraja utakmice nastojao pove?ati svoju prednost i osigurati pobjedu. U tome nije uspio, a na kraju je u suda?koj nadoknadi primio pogodak koji je vjerojatno jednako oraspoloio navija?e Wigana i Manchester Uniteda. Gosti su tek u zavrnici utakmice pokazali neto ve?u ambiciju za postizanjem pogotka. Prvu odli?nu priliku imali su u 87. minuti, ali je vratar ?ech, koji je bio prili?no nezaposlen cijelu utakmicu, sjajno zaustavio prizemni udarac Sibierskog s desetak metara.

Me?utim, u 2. minuti suda?ke nadoknade gosti su uspjeli izjedna?iti. Nakon odli?nog centaruta Koumasa s lijeve strane, Emile Heskey je krasnim volejem s pet metara svladao ?echa i donio gostima jedan bod. Dodatni razlog zadovoljstvu za Heskeya moe biti i ?injenica da je utakmicu s tribina promatrao i izbornik Engleske Fabio Capello.

Wigan u dosadanjih est me?usobnih utakmica, ra?unaju?i i jednu u FA Cupu, nikad nije uspio osvojiti niti bod protiv Bluesa.

Premiership, 34. kolo:

Chelsea - Wigan 1:1 (Essien 55 / Heskey 90+2)

Redoslijed: 1. Manchester United 80, 2. Chelsea 75, 3. Arsenal 71, 4. Liverpool 66...
Sačuvana

toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 18 Април , 2008, 20:40:34 »

Avramovo da, ne, moda i ne znam!?

Tako to radi Avram Grant. Kada ga naljute... ?elsi ?eka rasplet ovog vikenda sa svega dva boda manje od lidera Man?ester junajteda.

Me?utim, izgleda da je Izraelac na klupi londonskog tima mnogo ljut na engleske medije.

Evo kompletnog transkripta pres konferencije posle me?a Premijer lige Everton - ?elsi (0:1) odigranom u ?etvrtak uve?e, dva i tri dana pre ostalih duela engleskog prvenstva.

Zasluena pobeda, Avrame?

"Da".

ta vas je konkretno zadovoljilo u pobedi?

"Zadovoljan sam".

Zbog ?ega konkretno?

"(Duga pauza) Ne znam".

Olakanje je to ste pobedili ovde?

"Da".

Izgleda da ste ostali bez re?i zbog igre vaeg tima. Da li ste zadovoljniji nastupom tima ili pobedom?

"I jednim i drugim".

Izgledate uznemireno. Da li imate problem?

"Nema problema".

Postoji li razlog nezadovoljstva?

"Ne. Ja sam OK. Nemam ta da kaem".

Da li imate poruku za navija?e ?elsija?

"Da li vi predstavljate navija?e ?elsija?"

Oni verovatno veruju da ste i dalje u trci za titulu, stoga, da li imate poruku za njih?

"Nema poruke".

Da li ovaj rezultat zna?i da ste se vratili u trku?

"Ne znam".

ta ste sve preduzeli da "minirate" ovu pres konferenciju?

"Ne znam".

Tii ste nego ina?e. Da li je to zbog toga to je Skaj TV pomerio utakmicu na ?etvrtak?

"Moda je to zbog vas. Ne znam. Ja sam OK".

Kaete da ne znate da li ste i dalje u trci za titulom?

"Ne".

Da li je bilo lake da ne kaete nita, Avrame?

"Ne znam ta da kaem. To je dobro pitanje. Ne znam ta da odgovorim".

Da li je to zbog Skaj televizije?

"Ne. Skaj je OK. Uivam da ih gledam".

Da li je ovo protest protiv novina?

"Ne. Zato?"

Zato biste onda doli i odbili da odgovarate na naa pitanja?

"Odgovaram na svako pitanje".

Dva boda ste iza Man?ester junajteda i ne znate da li ste i dalje u trci za titulom?

"Ne".

Da li ste i vaim igra?ima rekli da ne znate da li ste i dalje u trci za titulom?

"Ono to sam rekao igra?ima je neto drugo. Ho?ete da vam kaem ta sam rekao igra?ima?"

Samo elimo da nam zaista odgovorite na pitanje. Da li ste i dalje u trci?

"Ne znam".

Zar vam ne bi bilo drae da ste ostvarili pozitivan publicitet u javnosti posle ovog rezultata, umesto ove bizarne tiine?

"Izvinite me. Vi moete da piete ta elite i ja mogu da odgovaram ta ho?u".

Da li ose?ate pritisak da morate da donesete trofej? Da li je to razlog za ove jednoslone odgovore?

"Ne".

Da li ste uznemireni? Da li ose?ate da ste pogreno predstavljeni?

"Moda sam uznemiren jer je ovo loa sezona".

Da li je Majkl Esijen imao nesvesticu?

"Imao je malo problema, ali je OK".

Mihael Balak?

"Povre?en".

ta je problem s njim?

"Pitajte doktora".

On nije ovde Avrame.

"Zva?emo ga onda".

Da li ste ikada igrali "da/ne" igre, Avrame?

Avram ustaje i odlazi...

(MONDO)

----------------

:mrgreee: :mrgreee: :mrgreee:
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

N1kola
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 18 Април , 2008, 20:43:04 »

haahhahahahaha kakva legenda  :mrgreee: :mrgreee:
Sačuvana

Brate,kad biras biraj ono najbolje:
Grobare,Srbiju,Partizan,Crno-bele salove!
[SF] Balavi
Kockar
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #11 poslato: 18 Април , 2008, 21:01:48 »

haahhahahahaha kakva legenda  :mrgreee: :mrgreee:
Sačuvana

Anarchy online-Serbian Forces----Samo kliknite i dodji te u igru i uzivajte i zezajte se
Balavii-lvl 50 Adventurer
BoGi
Gost
« Odgovor #12 poslato: 01 Мај , 2008, 13:25:30 »

Celzi osvaja LS!!!
Sačuvana
[SF] Balavi
Kockar
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #13 poslato: 01 Мај , 2008, 13:27:38 »

Celzi osvaja LS!!!
ma kakvi mali chelseada osvoji ls ma ja navijam za man utd
Sačuvana

Anarchy online-Serbian Forces----Samo kliknite i dodji te u igru i uzivajte i zezajte se
Balavii-lvl 50 Adventurer
BoGi
Gost
« Odgovor #14 poslato: 01 Мај , 2008, 13:32:14 »

Celzi osvaja LS!!!
ma kakvi mali chelseada osvoji ls ma ja navijam za man utd
Videces  :mrgreee:
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 4 |   Idi gore
Štampaj
SerbiaBet.comSport info zone - sve sportske informacijeSve sportske informacije na jednom mestuFudbal (Urednik: _.::Stefan::._)Tema: Chelsea F.C.
Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc