Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

30016 poruka u 423 tema- 3157 članova - Najnoviji Član: konjina
Stranice: [1] |   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Mladje kategorije  (Pročitano 876 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Nemanja_lendov
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« poslato: 30 Март , 2008, 12:03:50 »

NAJK TURNIR: FMP i Ljetuvos u finalu

Ekipa koja je ve? obezbedila nastup na finalnom juniorskom turniru Evrolige dokazala je i u polufinalnom me?u drugog kvalifikacionog turnira da je bez premca na ovim prostorima, pa i �ire. FMP �eleznik savladao je Crvenu zvezdu rezultatom 97:84.

U finalu mali "panteri" ?e igrati protiv Ljetuvos Ritasa, koji je bio bolji od Hemofarma 83:69.

FMP je do trijumfa, tre?eg na turniru ?iji su doma?ini, predvodio Bojan Suboti? sa 21 poenom i deset skokova. Stamenkovi? je nanizao 17 poena, Milutinovi? 13, a supertalentovani Dejan Musli 11 ko�eva i sedam skokova.

U ekipi sa Malog Kalemegdana, koja ?e put u Madrid sada poku�ati da izbori u utakmici za tre?e mesto protiv Hemofarma, najbolji su bili Du�an Milo�evi? sa 19 poena, odnosno Marko Loncovi? sa 18 poena i 10 uhva?enih lopti.

Najefikasniji akter drugog polufinala bio je Nemanja Arnautovi? sa 23 poena, dok su u litvanskoj ekipi, koja je ovom pobedom obezbedila put na zavr�nicu juniorske Evrolige, najbolji u?inak imali Arnoldas Bertaijus koji je nanizao 19 poena, te Rokas Jukonis sa 17.
« Poslednja izmena: 13 Јул , 2008, 21:57:23 BoGi » Sačuvana

Nemanja_lendov
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #1 poslato: 10 Јун , 2008, 11:29:47 »

Bodirogin kamp, trece izdanje

Jedan od najboljih evropskih ko�arka�a svih vremena Dejan Bodiroga i ovog leta organizova?e u saradnji sa AND 1 kamp za talentovane mlade ko�arka�e u Trebinju. U tri smene izme?u 29. juna i 23. jula (29. jun � 7. jul, 7-15. jul, 15-23. jul), o?ekuje se prisustvo vi�e od 300 de?aka i devoj?ica iz oko 20 zemalja. Kao i prve dve godine, najbolji igra? svake smene (MVP) bi?e nagra?en odlaskom na �fajnal for� Evrolige koji ?e se dogodine igrati u Berlinu.

Nedavno, u Madridu, me?eve za prvaka Evrope su posmatrali Bogdan Obrenovi?, Goran Bodiroga i Marko Rikalo (na slici).

�U prve dve sezone na� kamp je dobio prepoznatljiv izgled, pa sada mnoga deca znaju da se u Trebinju dobro trenira, u lepom ambijentu, uz proverene trenere i pedagoge. Ko�arka je za nas dobar razlog da se okupimo i dru�imo, da u?imo ko�arku, ali i da sti?emo nova prijateljstva i nau?imo ne�to jedni o drugima. Uvek mi je puno srce kad vidim kako se deca s raznih strana sveta na na�em kampu lako sporazumevaju uz ko�arku, a dok poslednjeg dana razmenjuju telefone i i-mejl adrese znam i da ?e iz Trebinja poneti i ne�to vi�e od ko�arka�kih lekcija. Za ovo leto najavili su nam se de?aci i devoj?ice iz Sjedinjenih Ameri?kih Dr�ava, Velike Britanije, �vedske, �panije, Italije, Australije, Slovenije, Rumunije, �vajcarske� Mi ih puna srca o?ekujemo�, ka�e Bodiroga

Dejan Bodiroga za ovo leto najavljuje dolazak novih slavnih lica iz sveta sporta, kulture, politike... Trenutno mo�emo da otkrijemo da ?e, pored ostalih, do?i i neki igra?i i treneri s kojima je bio evropski i svetski �ampion.

Kao i prethodna dva puta, centralni doga?aj je sve?ano otvaranje. Pored dve tradicionalne utakmice, fudbalske Partizan � Crvena zvezda i ko�arka�ke u kojoj se sastaju dve selekcije kampa, na pomolu je i tre?a. Dejan Bodiroga je jo� pro�le godine na Evropskom prvenstvu u Madridu poru?io srpskim novinarima da �treniraju za me? godine u Trebinju�, zakazav�i im susret sa ekipom trenera kampa, koju ?e voditi sportski direktor kampa profesor Milivoje Karaleji?.

Podse?amo, u pro�logodi�njoj fudbalskoj utakmici, Dejan Bodiroga je bio junak �derbija� Partizan � Crvena zvezda 3:2. Pored njega, za Partizan su igrali i ko�arka�ki trener Svetislav Pe�i?, biv�i fudbaleri Partizana Nikola Damjanac i Sini�a Mulina� Zvezdu su predvodili Vladika Grigorije i Zvezdine legende Du�an Savi? i Vladimir Petrovi? Pi�on.
« Poslednja izmena: 13 Јул , 2008, 21:57:12 BoGi » Sačuvana

Stranice: [1] |   Idi gore
Štampaj
SerbiaBet.comSport info zone - sve sportske informacijeSve sportske informacije na jednom mestuKošarka (Urednik: _.::Stefan::._)Tema: Mladje kategorije
Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc