Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

30016 poruka u 423 tema- 3157 članova - Najnoviji Član: konjina
Stranice: [1] 2 3 4 |   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: FC Internazionale  (Pročitano 4526 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Kompozitor
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« poslato: 18 Фебруар , 2008, 16:17:12 »

Tema za sve simpatizere Intera.

Cruz: Ne upore?ujte nas s prevarantima iz Juventusa

Italijanskom nogometu vie nita nije potrebno za mrnju koja se definitivno rodila ili, bolje re?eno, ponovno se poja?ala - izme?u Intera i Juventusa...

Sve se rasplamsalo nakon nekoliko krivih suda?kih odluka, a koje su sve ile u korist Intera na posljednjim prvenstvenim utakmicama. No, argentinski napada? Julio Cruz ne misli kako je sve programirano:

- Suci grijee i uvijek su grijeili. I tako ?e biti, ali ne moete nam uzimati nae bodove koje smo osvojili na travnjaku. Mislim da je svima jasno kako smo najbolji. Pogledajte jednu nau utakmicu i bit ?e svima jasno - rekao je Julio Cruz i potom se obruio na Juventus:

- Molim vas ne uspore?ujte nas s tim prevarantima. Ovo to se doga?a nije isto. Oni su namjetali cijela prvenstva i zbog toga su izba?eni u drugu ligi. Mi to ne radimo i nemamo nikakvih sli?nosti. Jedna ili dvije suda?ke odluke ne mogu nam takvo to priiti na le?a. Uostalom, zar se nije grijeilo i protiv nas - konstatirao je Julio Cruz.

interfanclub.com
Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 18 Фебруар , 2008, 21:48:45 »

Heh, Inter je ove sezone pravi bum. Kidaju sve redom...
Sačuvana
1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 20 Фебруар , 2008, 13:11:31 »

inter je nula,prvi su u italijanskoj ligi koja nije ni medju 10 najboljih,a sad ce da ispadnu od liverpula
Sačuvana

ЗВЕЗДА СE ВОЛИ СВАКОГА ДАНА,A НЕ САМО ПРОТИВ MИЛAНA!
Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Bilo da si prva ili da si zadnja
Volecu Te uvek ja!
Kompozitor
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #3 poslato: 20 Фебруар , 2008, 13:26:23 »

inter je nula,prvi su u italijanskoj ligi koja nije ni medju 10 najboljih,a sad ce da ispadnu od liverpula

Haha, jeste...
Nije medju 10 najboljih, bravo.

11 bodova ispred drugoplasirane ekipe, zaista su nula.
Postoji razlika izmedju prvenstva, i kupova.
Zaboravljamo na crveni karton i cinjenicu da je Liverpool ispao u svim drugim takmicenjima?
Da su visestruki pobednik Lige Sampiona? Da imaju Beniteza?
U zadnje cetiri godine, jedno finale i jedna titula u LS... Narocito onaj povratak sa 3-0...
Inter je tipicna ekipa koja razvaljuje u prvenstvu, dok se Liverpool logicno, koncentrisao samo na LS.
Da nije kartona bio bi X ko vrata...

Osim toga, na osnovu jedne utakmice, zakljucujes uspeh tima u citavoj sezoni. Svaka cast!
Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 20 Фебруар , 2008, 13:34:32 »

Jeste Inter odlican u prvenstvu, ali Liverpool je skroz pukao u Premier ligi, tako da su morali da naprave neki uspeh, a opet ovo je tek prva tekma, i Liverpul je dobio kao domacin, videcemo sta ce biti kad bude bio gost... ;)
Sačuvana
1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 20 Фебруар , 2008, 13:53:12 »

momci nisam ja reko ni da je liverpul bog zna sta,al realno mnogo je zanimljiviji od intera,inter jeste u italiji najbolji,al ko gleda vise tu ligu,i oni bi sve te titule dali za jednu ligu sampiona
Sačuvana

ЗВЕЗДА СE ВОЛИ СВАКОГА ДАНА,A НЕ САМО ПРОТИВ MИЛAНA!
Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Bilo da si prva ili da si zadnja
Volecu Te uvek ja!
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 20 Фебруар , 2008, 14:05:53 »

Italijanska liga mozda nije bas najzanimljiwija za gledanje, ali je swakako jedna od najacih...mada inter ni nema prawu konkurenciju bas, donekle roma...i swaka cast juwe-u koji pruza partije iznad ocekiwanja...inter nema pobednicki mentalitet bar kad je u pitanju ls ,liverpool se specijalizowao za ewropu i to ti je...a premier ligu jos dugo nece oswojiti...
Sačuvana

Kompozitor
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #7 poslato: 20 Фебруар , 2008, 18:35:03 »

Navijaci verbalno napali Mancinija

Posle poraza u Liverpulu u ekipi Intera po?ele su da se uzbirkavaju strasti. Prvo je Ibrahimovi? optuio Materacija da je kriv za poraz, a onda su i navija?i milanskog tima verbalno napali trenera Man?inija. Tutosport navodi da je grupa fanova napala, i optuila trenera za poraz. Me?utim, ni Man?ini njima nije ostao duan, pa je situacija eskalirala do gotovo fizi?kog obra?una.

Umealo se obezbedjenje i umalo intervenisalo i tada je trener Intera odlu?io da se povu?e.

Inter je zbog iskljucenja Materacija igrao sa 10 igraca preko sat vremena, a Liverpul je uspeo da slomi otpor italijanskog kluba golovima Kajta u 85. minutu i Derarda u 90.

Navijaci Intera vredjali Kapela

Navijadi italijanskog fudbalskog prvaka Intera iz Milana vredjali su tokom sinocnjeg meca osmine finala Lige ampiona sa Liverpulom (0:2), koji je odigran na Enfildu, selektora reprezentacije Engleske, svog zemljaka Fabija Kapela. Kako prenosi Tajms Kapelo je utrakmicu pratio iz sve?ane loe stadiona, u drutvu izvrnog direktora engleske Fudbalske Asocijacije Brajana Bervika i odli?no je mogao ?uti pogrdne povike svojih zemljaka iz Milana.
« Poslednja izmena: 20 Фебруар , 2008, 18:37:54 Kompozitor » Sačuvana

Kompozitor
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #8 poslato: 20 Фебруар , 2008, 18:42:07 »

Ibrahimovic krivi Materacija
Napadac Intera Zlatan Ibrahimovic izjavio je da je Marko Materaci najve?i krivac to je Inter poraen od Liverpula (2:0) u prvom me?u osmine finala Lige ampiona. "ta se desilo sino? na Enfildu? Najbolje bi bilo da se obratite Materaciju da vam objasni zato je uradio to to je uradio", rekao je Ibrahimovi? za list "Korijere delo Sport".

b92
Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 20 Фебруар , 2008, 20:56:56 »

Nije nista neverovatno da je Materaci ono uradio za ke, uostalom svi mi znamo kako to ide kod Italijana(malko su losiji sa namestaljkama od nas :) ).
Sačuvana
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 20 Фебруар , 2008, 21:53:42 »

e pa sad ne werujem bas da su dotle isli da nameste al sta ga znas...nego taj materaci je newidjeni kikser, rupa od igraca...dok je bio na terenu tores ga wrteo ko debila...
Sačuvana

toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 24 Фебруар , 2008, 19:46:28 »

gotivim inter jos od kad sam bio klinac...prvi dres koji sam imao bio je INTEROV...krivo mi sto ce 80% da ispanu iz LS...a jbg..zato sve redom u kalcu deru... :D :D
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 24 Фебруар , 2008, 19:57:17 »

gotivim inter jos od kad sam bio klinac...prvi dres koji sam imao bio je INTEROV...krivo mi sto ce 80% da ispanu iz LS...a jbg..zato sve redom u kalcu deru... :D :D
Danas slabo, protiv Sampdorie samo 1:1...
Sačuvana
toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 24 Фебруар , 2008, 20:01:27 »

da...ali su i dalje ne porazeni...
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

Kompozitor
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #14 poslato: 01 Март , 2008, 17:04:20 »

Novi "nestaluci" Adrijana

Brazilski fudbaler Adrijano upada iz nevolje u nevolju, a najnovija ga je snala poto je zakasnio na trening sa Sao Paolom, potom izaao pre zavretka, i na kraju pretio jednom snimatelju.

Napada?, koji je doao u tim brazilskog ampiona kao pozajmljen iz italijanskog Intera u pokuaju da se vrati u formu, mogao bi da bude kanjen zbog najnovijih ispada, saoptio je klub.

"Analizira?emo ?injenice da bismo odlu?ili da li ?e biti ili ne?e biti kazne", rekao je generalni menader Sao Paola Marko Aurelio Kunja.

"Najvanije je da vlada zdrava atmosfera. Ljudi moraju da budu sre?ni ovde, a ako nisu, ne moraju da ostanu", kazao je on.

Prema izvetajima brazilskih medija, Adrijano je zakasnio gotovo pola sata na trening, potom je otiao pre ostalih, a zatim je pretio jednom snimatelju koji je pokuao da ga snimi dok je izlazio sa terena.

"To je bilo potpuno pogreno i ne mogu to uopte da opravdam", kazao je Kunja.

U utorak Adrijano je takodje bio u centru panje poto je nosio majicu umesto zvani?ne klupske opreme pri dolasku tima na aerodrom u Sao Paulo, po povratku iz Kolumbije.

Medjutim, taj potez mu klub nije zamerio, navode?i da je dobio dozvolu da se presvu?e u avionu.

Adriano je u poslednjih 18 meseci zna?ajno pao u formi, a neki mediji su navodili da ima problema sa alkoholizmom. Zbog toga je "ispao" iz postave Intera kao i reprezentacije Brazila.

Nakon to je prolog meseca doao u Sao Paolo obe?ao je da ?e okrenuti novi list, ali je dva dana kasnije fotografisan na jednom koncertu u Riju sa konzervom piva u ruci.

Nedelju dana kasnije, bio je akter jedne saobra?ajne nesre?e i kojoj niko nije povredjen, ali se dogodila u ranim jutarnjim satima, pa je zaklju?eno da je bio u no?nom provodu, a ne na obaveznom odmoru.

b92

Kolko sam ja gotivio ovog lika... Na odlicnom je putu da se potpuno raspadne...
Sačuvana

Stranice: [1] 2 3 4 |   Idi gore
Štampaj
SerbiaBet.comSport info zone - sve sportske informacijeSve sportske informacije na jednom mestuFudbal (Urednik: _.::Stefan::._)Tema: FC Internazionale
Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc