Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

30016 poruka u 423 tema- 3157 članova - Najnoviji Član: konjina
Stranice: [1] 2 3 |   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Dragan Dzajic  (Pročitano 3210 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
nikola
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« poslato: 08 Април , 2008, 23:31:42 »

Ovde pisimo vesti o jednoj o najvecih legendi jugoslovenskog fudbala i njegovoj trenutnoj angazovanosti,i politickoj pripadnosti :mrgreee:
Makedonci uz Daji?a

PODRKA Draganu Daji?u i iz Makedonije. Nekada jedan od najboljih sudija u Jugoslaviji, Goce Popev, u utorak na vezi.
- Stiemo u Beograd, verovatno u toku ove nedelje sa 10-15 autobusa, i idemo direktno ispred Centralnog zatvora da pruimo podrku Draganu Daji?u.
* Ko to dolazi?
- U Skoplju postoji Klub prijatelja Crvene zvezde koji ima veoma brojno ?lanstvo. Mene su kontaktirali jer sam imao, a i sada imam, izvanredne odnose sa svima u Srbiji, a cilj je da pokaemo da verujemo u Daji?a i da smo frapirani na?inom njegovog hapenja i dugotrajnim boravkom u zatvoru. I ne?emo biti sami, osim ljudi iz Skoplja, u autobuse ?e se ukrcati i navija?i Zvezde iz Prilepa, Velesa, Bitolja...
* Zar nije trebalo da do?ete ranije?- Jesmo, i u principu smo sve organizovali, ali je tada bila loa klima zbog Kosova, pa nam je policija zabranila da idemo u konvoju. Sa?ekali smo da pro?e vreme, a kako je Daji?u produen pritvor, reili smo da do?emo u Beograd. I budite sigurni da ?emo do?i, bi?e to tihi, kulturan protest.
* Dragan Daji? je, dakle, i dalje cenjen u Makedoniji?
- Naravno, ba kao i Vladimir Cvetkovi?. I uz Cveleta smo, ali Daja je - Daja. Samo da kaem jo i ovo: sudio sam u Jugoslaviji sijaset utakmica Zvezdi i godinama bio prisutan na prvoligakim terenima, a Daja mi ni jedan jedini put nije rekao: Goce, pomozi. I to pokazuje kakav je ?ovek i karakter Dragan Daji? - zaklju?io je Goce Popev.

Miha i Deki: Pustite Daju na slobodu!

Peticiju Unije Roma Srbije (URS) "Omogu?imo legendi fudbala Draganu Daji?u da se brani sa slobode" potpisali su brojni istaknuti sportisti nae zemlje, saoptila je u utorak URS.

Kako je navedeno, me?u potpisnicima peticije su Sinia Mihajlovi?, Dejan Stankovi?, Radomir Anti?, Bora Milutinovi?, Ilija Petkovi?, Milorad Kosanovi?, Miroslav ?uki?, Slobodan Kr?marevi?, Mitar Mrkela, Milan ivadinovi?, Milovan ?ori?, Stanislav Karasi, Zoran Bingulac, Ratomir Dujkovi?, Vladan Luki?, Dragan Okuka, Vukain Vinjevac, Bora Cvetkovi?, Saa Zori? i Zoran Avramovi?.

Predstavnici URS apeluju i na ostale istaknite sportiste i sportske radnike, umetnike i nau?nike, kao i sve gra?ane da se odazovu molbi te stranke i potpiu peticiju za odbranu Daji?a, koga su nazvali "ikonom naeg sportskog ivota".

Istaknuto je, tako?e, da ovom peticijom URS eli da da doprinos odbrani Daji?evog "dostojanstva i slobode", jer je, kako tvrde, "proslavio nau zemlju i decenijama unosio radost u nae domove."

"Dragan Daji?, njegova majka, supruga, ?erke, rodbina i prijatelji to zasluuju i od nas s pravom o?ekuju", stoji u saoptenju URS.

(Tanjug)

Sačuvana

Bubnjeva zvuk odjekuje,Sever u transu luduje!!
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 09 Април , 2008, 11:46:07 »

Ewo bash me zanima drage delije sta wi mislite o owome ...
Sačuvana

Nemanja_lendov
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #2 poslato: 09 Април , 2008, 14:51:53 »

Legendu Srpskog fudbala treba shto pre da se izvadi iz zatvora, chovek ovo nije zasluzhio!!!
Sačuvana

Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 09 Април , 2008, 22:16:44 »

a sta ako je krao> kakwe weze ima sto je legenda...jel zbog toga moze da krade
Sačuvana

nikola
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 09 Април , 2008, 22:41:57 »

Pa navedi mi jednog coveka u FSS koji nije krao?Zasto bi se on odvajao?
Sačuvana

toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 09 Април , 2008, 22:43:57 »

pa jel vidis da su svi zbrisali..to sto on nije njegov prbolem...a sad ga sustigla ruka pravde...
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

Rogo.zv
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #6 poslato: 09 Април , 2008, 22:44:39 »

Mora od nekog da krene rez lopova.
Samo se nadam da ce ih sve pohapsiti majq im
Sačuvana

nikola
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 09 Април , 2008, 22:53:27 »

pa jel vidis da su svi zbrisali..to sto on nije njegov prbolem...a sad ga sustigla ruka pravde...
Pa ne bih se slozio ostali su i Karadzic i Ceca,Aca Bulic,Zecevic,a da nije bilo tog Dzajica i Cvetkovica ne bi se Srbija dicila da ima evropskog sampiona.A i svi ti pokradeni(Vidic,Stankovic,Drulic)pricaju sve najlepse o njemu i negiraju da ih je on pokrao.
Sačuvana

_.::Stefan::._
Moderator
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 09 Април , 2008, 22:55:47 »

pa ako je kriv sto onda toliko odlazu sudjenje,sto znaci da nemaju dokaza....
Sačuvana

toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 09 Април , 2008, 23:01:07 »

pa nisu oni hag da nemaju dokaze... :mrgreee:
sto su ga onda uhapsili...

sto mene ne uhapse...daj nemoj te izgovore...i onaj drulic oce kaki, nece kaki...
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 09 Април , 2008, 23:21:26 »

nisi ni trebao da otvaras ovu temu jer ce se uvek neki kompleksasi naci da komentarisu nasu legendu.svako je nevin dok se ne dokaze suprotno,a i svojim neizbrisivim tragom u zvezdi nas je sve zaduzio tako da
TVOJI SU SINOVI DO SMRTI ODANI TEBI I DZAJI I MAJCI SRBIJI!
Sačuvana

ЗВЕЗДА СE ВОЛИ СВАКОГА ДАНА,A НЕ САМО ПРОТИВ MИЛAНA!
Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Bilo da si prva ili da si zadnja
Volecu Te uvek ja!
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 10 Април , 2008, 00:03:50 »

nisi ni trebao da otvaras ovu temu jer ce se uvek neki kompleksasi naci da komentarisu nasu legendu.svako je nevin dok se ne dokaze suprotno,a i svojim neizbrisivim tragom u zvezdi nas je sve zaduzio tako da
TVOJI SU SINOVI DO SMRTI ODANI TEBI I DZAJI I MAJCI SRBIJI!

Pa navedi mi jednog coveka u FSS koji nije krao?Zasto bi se on odvajao?

a u nikola...brate sta je sa tobom... sta sad swi su krali pa je i on...i to mu je izgowor...a jbt daj mozete wi i nesto bolje da smislite... pa sto su ga stawili u zatwor...zbog semfa ili kecapa...nemaju dokaze kad neko powlaci konce, i nekome je u interesu da on i cwetko ne zaglawe robiju...isti slucaj sa butorovicem i kilama pecenja...uwatili ih na delu, i jos im nasli kes...a bata eno ga na slobodi... mojne se bre zawarawate..." swako je neduzan dok se ne dokaze suprotno", tom logikom smo i dosli owde...odsad swi su kriwi dok se ne dokaze suprotno... i jos jednom za one malo gluplje...to sto neko zaduzi klub, ne daje mu za prawo da krade...i bjekovic je legenda partizana...nije bio as kao dzajic al... moze se swrstati u legende... ceo ziwot je u klubu...jel mu to daje za prawo da uzima kes od prodaje igraca...da pere pare preko nekog hot lajna...wodje su se okrenule protiw njega kad im je zawrnuo slawinu...al da je lopow to swi znaju, znate i wi za dzajica, samo necete da priznate...

unija dzaja i roma...
Sačuvana

nikola
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 10 Април , 2008, 00:11:00 »

Nije mu izgovor,ali zasto onda svi ti osteceni ne kazu:Dzaja nas je krao,i tacka.A ne ovako samo produzavaju mu zatvor na svakih mesec dana,ali nista nisu uradili za skoro mesec i po dana.E to.Da se to lepo pocne sa sudjenjem,da se saslusaju svi svedoci i da se vidi.Ako se dokaze da je kriv onda je kriv onda se necu buniti,ali oni ovako samo kupuju vreme.A i oni potpisi URS svih onih fudbalera ili trenera(Deki,Miha,Antic,Alkosan),ipak oni mnogo bolje poznaju sve te mucke neko bilo ko od nas.
Sačuvana

Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 10 Април , 2008, 00:25:56 »

da se razumemo...ja bi u zatwor swe njih...zeku ,bjeku, karadzu, cecu... swe al neki ljudi su nazalost jaci i od zakona... recimo zeku nikad nece uwatiti...al meni je sumnjiwo owo sa drulicem... prwo nesh kao je spreman da swedoci protiw dzaje, jer su falsifikowani ugowori i nestade kes...a sad kao satro nish ne zna...a i werujem da imaju dowoljno dokaza da se swi oni optuze al jednostawno ne zele... hapse po potrebi i ko im zatreba tj smeta... meni je samo abnormalno glupo da mu sewer skandira... a sta ako se desi da sud donese odluku da je kriw...sta onda... oce mu se i dalje klicati ime na seweru... bolje da sacekate il da mu pocne sudjenje il da ga puste...
Sačuvana

toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 10 Април , 2008, 01:02:50 »

sta ti mislis uhapse coveka...i sutra na sudjenje...

pa znas li ti koji su tu poslovi...

ae da mu nisu poceli sudjenje posle dine ili dve...
Sačuvana

Stranice: [1] 2 3 |   Idi gore
Štampaj
SerbiaBet.comSport info zone - sve sportske informacijeSve sportske informacije na jednom mestuFudbal (Urednik: _.::Stefan::._)Tema: Dragan Dzajic
Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc