Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

30016 poruka u 423 tema- 3157 članova - Najnoviji Član: konjina
Stranice: 1 [2] |   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Dokle vise!  (Pročitano 2765 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
[SF] Balavi
Kockar
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #15 poslato: 19 Април , 2008, 12:22:49 »

Ja nisam veliki navijac to jest odem na utakmicu yveyde 4-5 puta godisnje
Ali opet je ono vredjanje
A sad  :ontopic:
Sačuvana

Anarchy online-Serbian Forces----Samo kliknite i dodji te u igru i uzivajte i zezajte se
Balavii-lvl 50 Adventurer
1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 19 Април , 2008, 13:20:36 »

pa waljda zato sto jeste...cast izuzetcima, mnogo mi idete na k...
u prethodnih par godina izbodeno je wise od 20-tak grobara, neki sa fatalnim ishodom...
i sad kao wi satro brinete o nawijacu wojwodine...sto niste dizali transparente kad su grobari ginuli...
se preserawate tu za medalju...

niko nije reko da grobari nisu ginuli,svi su ginuli,ali zbog ovog drasticnog slucaja smo odlucili da kao najbrojnija i najorganizovanija grupa ukazemo na problem,meni samo smeta to sto su ga svi pomenuli(zemun,ofka),osim vas,bar mislim da niste posto prvih 27 min nisam cuo nista o tome,za posle ne mogu da kazem
Sačuvana

ЗВЕЗДА СE ВОЛИ СВАКОГА ДАНА,A НЕ САМО ПРОТИВ MИЛAНA!
Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Bilo da si prva ili da si zadnja
Volecu Te uvek ja!
Laza7
Kockar
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 19 Април , 2008, 20:06:12 »

Ma Drakus nemaju oni obraza a ni kulture,ne zaboravi da su stoka...Nemamo shta mi da prichmo sa njima ovde o tome...
Sačuvana

Da li cete ikad svoju pesmu imati ili cete kao uvek nashe pevati,postavlja se pitanje a to vec znaju svi,komplexi su neizlechivi!!!
toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 19 Април , 2008, 20:31:25 »

mi smo stoka...a vi najveci olos...
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 24 Април , 2008, 01:33:30 »

Zvezda osumnji?en za "ubistvo u pokuaju"

Drugi optinski sud u Beogradu nije prihvatio optunicu protiv generalnog sekretara FK Crvena zvezda Zorana Damjanovi? i jo petoro okrivljenih, ve? je zatraio dopunu istrage zbog nereda tokom prvenstvene utakmice na Marakani krajem prole godine, re?eno je Tanjugu u tom sudu.

Drugo optinsko tuilatvo u Beogradu podiglo je 3. marta optunicu protiv Damjanovi?a, direktora stadiona Miodraga ?orovi?a, komesara za bezbednost stadiona Novice Mijukovi?a, delegata FSS na toj utakmici Radeta Popovi?a, kao i dvojice navija?a crveno-belih Miloa Zimonje iz Zrenjanina i Slavie Drakula iz Beograda.

Na utakmici odigranoj 2. decembra prole godine, izme?u Crvene zvezde i Hajduka iz Kule, pripadnik andarmerije Neboja Trajkovi? brutalno je pretu?en. On je u neredima, koje su izazvali huligani na severnoj tribini, zadobio opekotine po licu i le?ima.

Povrede su mu nanete upaljenim bakljama.

Sud je usvojio prigovore branilaca okrivljenih na optunicu i zatraio da se istraga dopuni izvo?enjem jo nekih istranih radnji. Postupak protiv funkcionera i navija?a je razdvojen, tako da ?e se okrivljenima suditi odvojeno, ukoliko bude su?enja.

Damjanovi?u, ?orovi?u, Mijukovi?u i Popovi?u na teret se stavlja krivi?no delo "teko delo protiv opte sigurnosti", zbog sumnje da nisu preduzeli sve mere i aktivnosti za spre?avanje nereda na stadionu u toku utakmice.

Zimonja i Drakul se sumnji?e za izvrenje krivi?nog dela "nasilni?ko ponaanje na sportskoj priredbi".

Okruno tuilatvo u Beogradu podiglo je optunicu protiv navija?a Crvene zvezde Uroa Mii?a (19) iz Beograda zbog sumnje da je izvrio krivi?no delo pokuaj tekog ubistva.

On se tereti da je napao Trajkovi?a, koji je bio na slubenoj dunosti na toj utakmici, guraju?i mu upaljenu navija?ku baklju u usta.

Tanjug
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

nikola
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 24 Април , 2008, 01:46:50 »

Ne znam zasto me vise ovo ni ne cudi.Vazno je da se ne podize optuznica protiv napada na ljude u autobusu,na ubistva,i paljenja baklje to je najvaznije.
Sačuvana

Bubnjeva zvuk odjekuje,Sever u transu luduje!!
1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 24 Април , 2008, 21:04:41 »

ova tema prelazi u vredjanje izmedju nas i grobara,nije vazno ko ubija vazno je da se to ne desava vise
Sačuvana

Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Volecu Te uvek ja!
MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 24 Април , 2008, 22:28:34 »

ova tema prelazi u vredjanje izmedju nas i grobara,nije vazno ko ubija vazno je da se to ne desava vise
Upravo tako, ovo je poenta cele price!
Sačuvana
Kaso_GCG
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 25 Април , 2008, 21:55:29 »

e nemojte sad sta je poenta!poenta je da ste wi putili muda i da ste opominjali GROBARE kako ubijaju   kao da ste wi cwecke!!!!!! SAMO PICKE BODU!!!!!! jel to grafit na marakani?! a sad ja pitam ko je wise koristio nozewe i pistolje i tako te stwari na nasoj naw. sceni? GROBARI ili cigani? necu wise da postujem na owaj topic!!!!!  :munze:
Sačuvana

PAOK       PARTIZAN
ORTODOX BROTHERS
MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 25 Април , 2008, 21:59:34 »

e nemojte sad sta je poenta!poenta je da ste wi putili muda i da ste opominjali GROBARE kako ubijaju   kao da ste wi cwecke!!!!!! SAMO PICKE BODU!!!!!! jel to grafit na marakani?! a sad ja pitam ko je wise koristio nozewe i pistolje i tako te stwari na nasoj naw. sceni? GROBARI ili cigani? necu wise da postujem na owaj topic!!!!!  :munze:
Ne samo sto neces da postujes vec ces da pazis na Pravilnik foruma koji zabranjuje vredjanje.
Sačuvana
1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: 25 Април , 2008, 23:48:49 »

e nemojte sad sta je poenta!poenta je da ste wi putili muda i da ste opominjali GROBARE kako ubijaju   kao da ste wi cwecke!!!!!! SAMO PICKE BODU!!!!!! jel to grafit na marakani?! a sad ja pitam ko je wise koristio nozewe i pistolje i tako te stwari na nasoj naw. sceni? GROBARI ili cigani? necu wise da postujem na owaj topic!!!!!  :munze:
vas na derbiju niko nije prozivao,samo je skrenuta paznja na taj cin,i nije poenta da se mi ovde prozivamo nego da svi shvatimo da pravi navijac ne koristi ni nozeve ni pistolje,a to sto vi niste ni pomenuli tog decka moze da vam sluzi na cast
Sačuvana

Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Volecu Te uvek ja!
Kaso_GCG
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #26 poslato: 07 Мај , 2008, 14:54:37 »

NOVOSTI   
Septembar 08

Robija zbog ubistva navija?a

Marko Blagojevi? (20) iz Beograda, navija? Crvene zvezde, osu?en je ju?e u Okrunom sudu na osam i po godina zatvora zbog ubistva Aleksandra Pani?a (24), navija?a Partizana. Obra?un se dogodio jula prole godine na stadionu FK arkovo", tokom tu?e dve grupe navija?a. Blagojevi? je Pani?a ubo noem, a nesre?ni mladi? preminuo je posle nekoliko minuta.

Okruni sud osudio je na sedam meseci, uslovno na dve godine, i Nemanju Gr?i?a, zbog pomo?i Blagojevi?u posle izvrenog krivi?nog dela. Nov?anim kaznama od 100.000 do 120.000 dinara kanjeni su svi u?esnici tu?e na stadionu na kojem se pre godinu dana desila ova tragedija.

Navija?i su se, nekoliko sati pre kobnog doga?aja, susreli na Adi Ciganliji, gde je pao dogovor da se kona?no obra?unaju na stadionu, ali bez oruja. Za razliku od navija?a Partizana, koji su dogovor ispotovali i ?ak se svi skinuli do pojasa, "delije" su uspele da sakriju jedan no, koji je, naalost, zavrio u grudima Pani?a.

Blagojevi? je tokom postupka ispri?ao da je no upotrebio u nunoj samoodbrani kada su na njega naleteli Pani? i jo jedan momak iz protivni?kog tabora. On je, navodno, zamahnuo rukom u kojoj je bio no brane?i se, bez namere da nekog svesno povredi. Prema rezultatima obdukcije, me?utim, utvr?eno je da je Pani? uboden ispod grla nadole, ka srcu, i da takva rana sigurno nije mogla da nastane tako kako je opisao optueni, koji je za glavu nii od pokojnog mladi?a. Pani? je, prema optunici, najpre bio oboren, pa onda uboden... (Press)
moj komentar je

!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sačuvana

PAOK       PARTIZAN
ORTODOX BROTHERS
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #27 poslato: 08 Мај , 2008, 00:59:54 »

8 godina zbog ubistwa...treba bato doziwotnu...
Sačuvana

Kaso_GCG
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #28 poslato: 05 Август , 2008, 15:07:33 »

!!!!!!! ... Jer ni smo Stoka
          sa tribine Juzne..... !!!!!!!!!!!
Sačuvana

PAOK       PARTIZAN
ORTODOX BROTHERS
Stranice: 1 [2] |   Idi gore
Štampaj
SerbiaBet.comOFF TOPICOff topicNavijaciTema: Dokle vise!
Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc