Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

30016 poruka u 423 tema- 3157 članova - Najnoviji Član: konjina
Stranice: [1] 2 3 ... 6 |   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: KK Partizan  (Pročitano 6904 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« poslato: 18 Фебруар , 2008, 17:15:42 »

kao i u ovih poslednjih 6 godina...i ove zna se ko ce uzeti titulu...Uzmi DULE 7 titulu...

pisite sve o KK partizanu ovde....
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 04 Март , 2008, 23:10:04 »

znam da kasno pitam, al da nema neko slucajno kartu za sutrasnju tekmu protiv montepaskija....placam =)
Sačuvana

Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 06 Март , 2008, 00:07:39 »

Vujoevi?: Mi i PAO za drugo mesto

Trener Partizana Duko Vujoevi? izjavio je posle pobede nad Montepaskijem da ?e se njegovi koarkai i aktuelni prvak Evrope, gr?ki Panatinaikos, u preostala dva kola boriti za drugo mesto u D grupi Top 16 faze i plasman u ?etvrtfinale Evrolige.

"Veoma sam zadovoljan i sre?an zbog pobede za koju zasluge pripadaju svima, fantasti?noj publici, igra?ima... Sijena se nalazi u sjajnoj formi i kada smo se pet minuta pre kraja nali na 'minus osam' uplaio sam se da ?e to biti teko dostino", rekao je Vujoevi?.

"Me?utim, igra?i su verovali u pobedu i sada smo u prilici da sa Panatinaikosom reavamo pitanje u?esnika ?etvrtfinala. Efes ne ra?unam kao ozbiljnog konkurenta. Ovo je fantasti?an uspeh, jer ne treba zaboraviti da se Montepaski bori za prvo mesto u grupi. Presudila je trojka Veli?kovi?a i odli?na igra Palasija", istakao je strateg crno-belih.

Njegov kolega Simone Pjani?ani potraio je opravdanje za poraz u povredama Mekintajera i Lavrinovi?a i izrazio nadu da ?e pobedom u Atini slede?e nedelje uspeti da obezbede prvu poziciju.

"Odigrali smo odli?no u odbrani i dobro u napadu, pre svega akcije 'dva na dva'. Moji igra?i su u tekoj atmosferi uspeli da odre vo?stvo sve do poslednjih minuta. Partizan je tada promenio ritam, po?eo brzo da zavrava napade i to je odlu?ilo. Upravo Partizan je pokazao da se moe igrati na terenu evropskog ampiona i to nam daje nadu".

Kecman: Palasio nas nosio

U svla?ionici crno-belih, koja je mnogo puta ove sezone bila tuno mesto, posle nesre?nih poraza od Panatinaikosa, Fenerbah?ea, Reala - sada samo nasmejana, mada potpuno iscrpljena lica.

"Ne mogu da kaem da li je ovo naa najvanija pobeda, ali sigurno nam puno zna?i jer sa njom imamo ansu da se plasiramo me?u osam najboljih timova Evrope. Mislim da je i ovo to smo do sada uradili izuzetan uspeh. Moram da pohvalim saigra?e zbog ?vrste igre i navija?e zbog fantasti?ne podrke. Ve? sada znamo da ?e utakmica sa Panatinaikosom ovde odlu?ivati", izjavio je sjajni Duan Kecman.

Kako je bilo u poslednja dva minuta?

"Teko. Bili smo fokusirani, iako smo bili u zaostatku od ?etiri poena. Nosio nas je Palasio svojim prodorima i probijanjem kroz odbranu Montepaskija. Ostaje nam malo vremena da se odmorimo za me? protiv Olimpije u NLB ligi, pa prelazimo na pripreme za Istanbul i Efes".

Palasio: Dobra zabava

Heroj utakmice Milton Palasio rekao je da im je trener Vujoevi? na sastanku uo?i utakmice rekao da je Sijena "spremna da padne".

"Znali smo da su doli nepobe?eni, ali Dule je rekao pravu stvar na sastanku. Znali smo da treba da igramo jako i to smo i u?inili. Jesmo padali, ali smo nastavili da se borimo. Poslednja dva minuta su bila luda, osetio sam da mi dobro ide i traio sam od momaka da mi daju loptu, pa ta god da se desi. Bila je sjajna zabava", izjavio je Palasio, jasno stavljaju?i do znanja da je ipak produkt ameri?ke kole koarke.

Kako ste Novica i ti izgubili loptu kod izvo?enja auta?

"Mislim da je on ubacio loptu malo ranije nego to je trebalo. Bio je malo nervozan, a i ja sam mu viknuo da dolazim. Posle sam mu kazao da je gotovo i da ne razmilja o tome. Na svu sre?u, pobedili smo".

Tepi? priziva pravdu

Milenko Tepi? rekao je da veruje u pobede i nad Efesom i nad Panatinaikosom.

"Mislim da bi bilo pravedno da Panatinaikosu odjednom vratimo za tri poraza ove sezone. Nismo favoriti, ali nismo bili ni u jednoj utakmici Evrolige. Spremi?emo se maksimalno za njih. Naravno, pre toga idemo Efesu, ali kako se razvija situacija u grupi, verovatno ?e ta utakmica u Pioniru biti odlu?uju?a", izjavio je Tepi?.

On se zahvalio publici uz konstataciju da se "ne se?a" da je u Beogradu ikada bila ovakva atmosfera i podsetio da Partizan u 18 evropskih utakmica ove sezone "niko nije nadigrao". 

Mondo.....
-------------------

Apsolutno fantasticno...momci su zaista pokazali da imaju m..... do kolena. E owako se reprezentuje grad i drzawa, i to na delu ! A sramota je da grad ne zeli da se zauzme za klub...bar malo da pomogne...swaka cast, igracima, DULETU, i sjajnim grobarima...zaista nisu ni 6,7 wec 10 igrac Partizana...Ej 7000 ljudi, swi ko 1, a Partizan u Pioniru je jedno od najtezih gostowanja u ewroligi...Moram zacas da se osvrnem i na sudjenje, owakaw lopowluk ne secam se kad sam  zadnji put gledao...ej toliko nas otworeno kradu da nemam reci...10 sek pre kraja, novica izwodi aut a onaj njihow cupawi izbija nogom loptu, al sudija nista...srecom ima boga pa je cupawi odma promasio 2 slobodna...

Swe nam dobro ide, kazem hwala bogu...
Oni sto nas mrze, NISTA nam ne mogu... :navijac:

P.S. VUJOSEVIC DULE, JEDAN JE....
Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 06 Март , 2008, 00:39:15 »

Cak je i aca danas u skoli, rekao da realno pucamo, ali neee...!
Sačuvana
toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 06 Март , 2008, 01:56:08 »

jel bio nesrecnik na tekmi...??? ;D
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 06 Март , 2008, 01:58:14 »

Heh, ne, otisao iz skole da bi pratio na TVu. Sad razmisljam sezonsku da mu uvaljam...
Sačuvana
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 06 Март , 2008, 11:34:57 »

macak, ti si najgori od swu decu...ima cowek sezonsku i NE IDE na utakmice :o

A da pucamo sam namerno reko...jer duboko u sebi sam znao da mozemo da dobijemo, al nisam hteo da kazem, jer bi se onda sa nekima 2h rasrawljo...
Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 06 Март , 2008, 11:36:16 »

macak, ti si najgori od swu decu...ima cowek sezonsku i NE IDE na utakmice :o

A da pucamo sam namerno reko...jer duboko u sebi sam znao da mozemo da dobijemo, al nisam hteo da kazem, jer bi se onda sa nekima 2h rasrawljo...
Pametan ovaj aca, ccc...
Sačuvana
toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 06 Март , 2008, 16:15:27 »

U "Pioniru" vae neki drugi zakoni (VIDEO)

Pri?a o Partizanu i Evroligi nikako ne ide bez pri?e o "Grobarima" i atmosferi koju godinama svake druge nedelje prave u "Pioniru".

Buka, od koje podilazi jeza, ?uje se daleko, preko celog Starog kontinenta. U "Pioniru" vae neki drugi koarkaki zakoni, pred kojima se ne snalaze ni najve?i favoriti Evrolige.

Nema tog ?uvenog kluba u Evropi, tog budeta, te startne petorke, tog trenera, koji u nizu godina za nama nisu pognute glave izlazili iz "Pionira", poraeni od kluba male finansijske mo?i i velikog srca...

Kako se navija za Partizan, a i kako Partizan igra kad "grobari" navijaju oslikava i izvetaj sa me?a od srede uve?e na zvani?nom "YouTube" kanalu Evrolige, pod radnim nazivom "Pionir`s law" (Zakon "Pionira").

Pogledajte...

http://www.youtube.com/watch?v=lPZSjKSB4-4

mondo
« Poslednja izmena: 06 Март , 2008, 16:17:51 toma_91 » Sačuvana

Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 07 Март , 2008, 22:07:04 »

Sale Danilovic bez dlake na jeziku

Citat:
PRI?A DUGA 7 GODINA
Predsednik Partizana Predrag Danilovi? o fenomenu kluba iz Humske
Sve je u sistematskom i stru?nom radu, kompaktnoj celini,
lepo vaspitanim igra?ima, odnosu bez lai

Za sve je najzasluniji trener Duko Vujoevi?

U njihovom domu, u Humskoj, nema suvinih re?i. Ona prave imaju visoku cenu, i nema dileme od koga dolaze. Precizno i jasno, zna se ko ta radi i ta je ?ija obaveza. A funkcioniu kao jedan. I zato traju. I vladaju. Crno-beli i Predrag Danilovi?. Pri?a o uspenoj koarkakoj porodici...O fenomenu Partizana...
- Nismo fenomen u pravom smislu re?i, ne traje pri?a samo ove godine... - otvara temu predsednik najuspenijeg srpskog koarkakog kluba. - Ve? sedam godina smo tu, borimo se sa svim zamislivim problemima. I nismo jedini, imaju ih i drugi klubovi... Samo su nai verovatno ve?i, zbog slatkog tereta uspeha. Osvojili smo toliko trofeja, plasirali mnogo ozbiljnih igra?a...
Otkrijte tajnu uspeha?
- Pri?a je prosta - sve je u sistematskom i vrlo stru?nom radu, kompaktnoj celini, lepo vaspitanim igra?ima koji se, bilo da su ovde pet meseci ili pet godina, odnose prema klubu kao prema svom domu, odnosu bez lai... Za sve pobrojano najzasluniji je, naravno, trener Duko Vujoevi?. Ove godine smo potpuno eksplodirali. S po?etka ove sezone, svi su, verovatno, gajili manje nade, jer smo, uslovno re?eno, bili slabiji na centrima. Onda su se svi pitali otkud Pekovi?... A Pekovi? je ve? ?etiri godine u Partizanu, spremali smo ga da zameni Perovi?a. Planirali smo i letos i u toku sezone jo jednog stranca ispod koa, ali smo odustali. Nije lako na?i dobrog igra?a, a nije manir naeg kluba da dovodimo bilo koga... Ove sezone smo uzeli nacionalni Kup, prvi smo na Jadranu, u drugoj rundi Evrolige stigli smo od 0-2 do 2-2 i imamo anse za ?etvrtfinale...
Odgovara li Evroligi da u ?etvrtfinalu vidi Beogra?ane, a ne bogati Panatinaikos?
- Odli?na je stvar to imamo ansu... Pri?e o budetu su poznate. Njihov budet je 15 puta ve?i! Ipak, ne verujem da ?e zbog toga biti nekih drugih radnji. Pre svega, Obradovi? je moj prijatelj i prvenstveno poten ?ovek, pa tek onda najbolji trener Starog kontinenta. Bi?e tu sve poteno, ne sumnjam... A to se ti?e Evrolige, sigurno da, kada bi mogli, oni ne bi drali ni jedan srpski klub u elitnom takmi?enju. Ovo podru?je ih ne zanima, finansijski smo smeni. Ipak, Partizanu ne treba viza ili evropski sporazumi, ve? smo sedam godina u Evropi.
Nekoliko puta ste imali pritube na su?enje?
- Pokuali smo prvo na fini na?in, a onda i koriste?i neka li?na poznatstva i ugled, da ukaemo na greke. Ipak je Partizan bio prvak Evrope i to ne moe da se obrie, ba kao ni Zvezdi u fudbalu. To ostaje za sva vremena. Samo smo skretali panju javnosti da nema ozbiljnog respekta prema Partizanu u Evroligi, a sa tim su se sloili ?ak i ljudi koji, sa navija?ke strane, ne vole Partizan.
Ostaje li nada da ?emo imati tretman kao nekada?
- Normalno je da su ja?i uvek zati?eni, ko je ?itao Alan Ford zna onu ?uvenu: Bolje biti milijuna ?itav ivot, nego siromah jedan dan. Mi ?emo se i dalje truditi da na pravi na?in predstavljamo Beograd i Srbiju u Evropi. Pa kad na televiziji CNN u dnu ekrana idu rezultati, pa pie Partizan Beograd, to mnogo zna?i. Kad se samo setim koliko mi je bilo drago da to vidim dok sam bio u Americi...
Zato srpski ampion ima problema sa jednim delom finansija?
- Kompletna situacija u dravi nije sjajna. Sve je manje dravnih, a vie privatnih preduze?a, koja zara?uju od gra?ana i prave profit. Pa kad je tako, valjda bi bio red i da neto ostave u Srbiji. Onda je sasvim normalno da drava i grad pomognu Partizan i Crvenu zvezdu, kao dva najve?a brenda. To i rade, ali nedovoljno obzirom na rezultate koje godinama postie Partizan. A svi ho?e u Beogradu spektakle, ho?e da do?e Real, Panatinaikos... E, to kota...
Klub je nedavno dobio kratkotrajnu pomo??
- Iako je re? o malim ciframa, veoma samo zahvalni. Drago mi je to je neko prepoznao dobar rad. E, sad, da je pomo? drave zna?ajnija, bila bi to druga pri?a i verovatno bismo due mogli da zadrimo kvalitetne mlade igra?e. Ovako, ne pada mi na pamet da stojim na putu realizaciji snova nekog od momaka. Me?utim, sre?an sam to ima ljudi koji imaju razumevanja, ali zbog administracije i sli?nih poteko?a to ne ide kako bi trebalo.
Koliko bi pomogao druga?iji zakon o sportu?
- Znam da drava ima mnogo ve?ih problema, ali treba da se uspostavi sistem finansiranja sporta. Nisam za to da Partizan i Zvezdu kupi jedan ?ovek, ve? da budemo akcionarska drutva u kojima bi drava imala deo akcija.
Ima li anse da se Partizan ponovo primakne evropskoj kruni?
- Teko je porediti kako je bilo nekada a kako je sada, jer 1992. nisu bile tolike razlike. A i tada smo imali sasvim dovoljan budet da normalno radimo. Finansije garantuju miran ivot i dobre igra?e, ne i pobede. Mogu?e je da se pribliimo fajnal-foru, a da li ?e biti za dve, tri ili pet godina, niko ne moe da kae. To zavisi od milion stvari.
Partizan je dugo bio protiv Jadranske lige, u nju je, uao maltene na silu.
- I dan danas u klubu imamo pismo direktora ULEB ?ordija Bertomeua, u kome pie da kao prvak Srbije ne?emo igrati Evroligu ako nismo u Jadranskoj. Nemam ni gram emocija prema regionalnoj ligi, zanima me samo interes mog kluba, kao to ?elnici lige na srpske klubove gledaju samo kroz prizmu li?nih interesa. Tako je moda i najbolje.
Profesionalna liga Srbije?
- Ne svi?a mi se to su krenule odjednom, to nai mediji vre veliki pritisak i protura se pri?a o velikoj profesionalnoj ligi Srbije u trenutku kada se sve ovo deavalo sa Kosovom. Ideja je, o?igledno, da se jo vie apostrofira patriotizam. Pa Partizan je pre mnogo godina bio za tu pri?u, ali nije imao podrku ostalih klubova koji su ve? igrali Jadransku! Tu ne mislim na Budu?nost, jer su oni ve? imali projekat o otcepljenju.
Prakti?no ste ve? obezbedili trogodinji ugovor sa Evroligom, koji bi trebalo da potpiete na leto 2009?
- Vide?emo da li ?e biti tako kako su najavili. Ako bude, igra?emo u regionalnom takmi?enju jer bi bilo suludo i?i u kontra smeru kada smo pred trogodinjim ugovorom. Ve? jednom smo ispali naivni, kad su drugi klubovi podravali nekakve integracije. U slu?aju da se pri?a o ugovoru ne ostvari, moemo i da iza?emo iz lige, jer ne vidim razlog zato bismo igrali. Siguran sam da ljudi koji vode Jadransku ligu znaju da nema perspektive bez Partizana i Crvene zvezde - stavlja ta?ku predsednik crno-belih Predrag Danilovi?.
NAVIJA?I
PRVI U EVROPI
Prvi ?ovek crno-belih, naravno, za Grobare ima samo superlative.
- Nai navija?i su najbolji u Evropi! Eto, i pristalice Panatinaikosa odli?no navijaju, ali je njihova dvorana ogromna i nije tako topla kao Pionir, nema te blizine terena i tribina, te bliskosti...
KAZNE
GLEDAJU NAS KAO SRBIJU
Na me?evima Evrolige je bilo nekih manjih incidenata, ali je kancelarija elitnog takmi?enja odgovorila drakonskim kaznama.
- Evroliga gleda Partizan kao Evropa Srbiju. Mnogi i dalje misle da su Srbi ljudi sa bradama do trbuha, a protiv brada nemam nita, i sa kamama u ustima. Strani mediji su ?udo... Ali, meni je vanije da vidim 7.000 ljudi koji pevaju, da mi je puno srce.
RITUAL
TUNEL IZ NAVIKE
Zato Predrag Danilovi? gleda utakmice iz tunela?
- Iz navike... Iz tunela najbolje vidim, najprijatnije se ose?am, a i ne treba svi da vide moje reakcije u nekim situacijama.
PLANOVI
BI?E I DVORANA
Kada ?e klub iz Humske, najzad, dobiti sopstvenu dvoranu?
- Imamo zemljite, ovde ispod fudbalskog stadiona. To smo zatekli jo 2000, kada smo Divac i ja doli u Partizan. Pokuavali smo neto da uradimo, naili smo i na razumevanje ljudi iz Urbanisti?kog zavoda, ali se zakoni stalno menjaju i sve je na dugom tampu. Planirali smo da napravimo bar trenanu dvoranu, ima dobre volje, ljudi koji bi finansirali celu pri?u, to je stvar koja bi ostala partizanu zauvek. Ako ne uspemo, na?i ?emo drugo zemljite, moda negde izvan grada. Li?no, voleo bih da lokacija bude Novi Beograd, jer je taj deo grada uvek bio Partizanov teren. 

Sport :clap: :clap: :clap:
Sačuvana

Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 13 Март , 2008, 23:52:40 »

Koarkai Partizana pobedili su Efes Pilsen u gostima 83:79, u okviru petog kola Top 16 faze Evrolige. "Crno-beli" sada u grupi D imaju skor od tri pobede i dva poraza, i nalaze se na drugom mestu. Me? u Istanbulu nije imao veliki takmi?arski zna?aj, jer ?e o plasmanu u ?etvrtfinale u svakom slu?aju odlu?iti poslednje kolo, kada u Beograd dolazi Panatinaikos. Partizan je sada u poziciji da mu svaka pobeda protiv PAO-a donosi plasman me?u osam najboljih.

Nikola Pekovi? bio je najefikasniji u ekipi Duka Vujoevi?a sa 22 poena i samo tri promaaja iz igre (9-12 za dva, 4-5 bacanja). Pekovi? je sjajnu podrku imao u sve boljem Urou Tripkovi?u koji je ubacio 12 poena (4-6 za tri), a standardno dobri bili su Palasio i Tepi? sa po 11 poena. U timu Dejvida Blata, koji je ponovo koristio samo osam igra?a, ubedljivo najbolji bio je Skuni Pen sa 33 poena.

"Crno-beli" su kontrolisali rezultat tokom svih 40 minuta, u nekoliko situacija imali su i 23 poena prednosti, ali je oputanje ampiona Srbije u poslednjoj deonici donelo podnoljiv poraz Efesu.

Partizan je u Tursku otiao rastere?en, i upravo tako je i odigrao ve?i deo me?a. Turci su imali priklju?ak samo u prvih est minuta, to je bilo nedovoljno da se savladaju izuzetno raspoloeni gosti iz Beograda. Problem na startu me?a bila su dva rana prekraja Novice Veli?kovi?a, ali je Pekovi? jo jednom sjajnom partijom nadoknadio i taj nedostatak.

"Crno-beli" su prvu ?etvrtinu dobili rezultatom 24:19, a Pekovi? je od tih 24 postigao pola poena. Na drugoj strani parirao mu je Pen sa 10 poena u prvoj deonici.

U drugoj deonici razlika u korist gostiju polako je po?ela da se die, i posle mini serije Vitkovca od pet poena, Partizan je u 14. minutu poveo sa 34:21. Pekovi? je i dalje bio glavni izbor u napadu, doma?i koarakai morali su da ga udvajaju, a to je ostavljalo mnogo prostora za bekove Partizana. Centar "crno-belih" na poluvremenu je imao 16 poena, i bio je glavni razlog za vo?stvo svoje ekipe koje je iznosilo devet razlike nakon 20 minuta (38:29).

Po?etkom tre?e deonice Partizan je dugim napadima i strpljivom igrom odravao ste?enu prednost, a dobra odbrana i trojke Tepi?a, Palasija i Vitkovca doneli su visokih 52:36 u 25. minutu. Efes je sa nekoliko dobrih napada smanjio prednost, ali odgovorio je Uro Tripkovi? sa dve vezane trojke, i Partizan je nakon 30 minuta vodio 68:47.

U poslednjih deset minuta Turci su krenuli na sve ili nita, i to im u malo nije donelo veliki preokret. Raspoloeni Skuni Pen nastavio je sa utevima iz daljine (7-10 trojke), i Efes je serijom 11-0 priao na samo sedam poena razlike (75:68). Ipak, tada Pekovi? postie verovatno i odlu?uju?e poena, na to se nadovezala i naperna Ku?u zbog udaranja Palasija, i pobednik je odlu?en.

Efes Pilsen - Partizan Igokea 79:83

Efes: Pen 33 (ut za dva 4-7, za tri 7-10, penali 4-5, 3sk, 4as), Gregori 10, Abi 12, Pa?un, Gonlum 9 (13sk), Erdogan, Ku?o 10 (6sk, 4izg), Hersek, Arslan 2, Hatson 3.
Partizan: Palasio 11 (5sk, 3as), Tepi? 11, Kecman 7 (7sk), Borovnjak 1, Tripkovi? 12 (ut za tri 4-6), Veli?kovi? 4, Pekovi? 22 (za dva 9-12), Vitkovac 8 (6sk), ?urkovi?, Boi? 3, Miloevi?, Vrane 4.

u92

swaka cast momci...tako se reprezentuje kosarka i sprski sport uopste bez obzira na to sto basket nije najpopularniji kod nas...al su me presekli u zadnjoj cetwrtini, ne smeju onako da se opustaju, al sjajni ste...
a oni degenerici od nawijaca efesa...mnogo su smesni...
Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 14 Март , 2008, 00:05:40 »

Haaaaaaa, efes pade kod kuce... Jbt, sad se covek zapita jel moze ko nas da pobedi? :)
Sačuvana
nikola
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 14 Март , 2008, 00:53:38 »

Efes ne pruza ni 50 % svojih mogucnosti jer su otpustili 3 najbolja igraca sa kojima su skoro sve drali u grupama.Ali opet prvi u Turskoj ligi je Besitkas,ucesnik uleb kupa ali tesko ce on u Torino na zavrsni turnir.
Sačuvana

Bubnjeva zvuk odjekuje,Sever u transu luduje!!
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 14 Март , 2008, 01:28:15 »

pa dobro...iako su ih otpustili efes je i dalje odlicna ekipa, sigurno zasluzuje mesto u top 16...pogledajte owog pena samo kakaw igrac...bar ga wi odlicno znate...
Sačuvana

1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 14 Март , 2008, 09:45:35 »

pa dobro...iako su ih otpustili efes je i dalje odlicna ekipa, sigurno zasluzuje mesto u top 16...pogledajte owog pena samo kakaw igrac...bar ga wi odlicno znate...

s ovom ekipom ne bi sigurno usli u top 16,bez namere da umanjim uspeh pakistana
Sačuvana

ЗВЕЗДА СE ВОЛИ СВАКОГА ДАНА,A НЕ САМО ПРОТИВ MИЛAНA!
Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Bilo da si prva ili da si zadnja
Volecu Te uvek ja!
Stranice: [1] 2 3 ... 6 |   Idi gore
Štampaj
SerbiaBet.comSport info zone - sve sportske informacijeSve sportske informacije na jednom mestuKošarka (Urednik: _.::Stefan::._)Tema: KK Partizan
Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc