Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

30016 poruka u 423 tema- 3157 članova - Najnoviji Član: konjina
SerbiaBet.comOFF TOPICOff topicSve i svasta (Urednici: Ivanica92, sneza)Tema: BEOVIZIJA /EUROVIZIJA 2009
Stranice: [1] |   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: BEOVIZIJA /EUROVIZIJA 2009  (Pročitano 1175 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
_.::Stefan::._
Moderator
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« poslato: 08 Март , 2009, 17:16:31 »

“Beovizija 2009„ 7. i 8. marta

Ovih dana Radiodifuzna ustanova Radio-televizija Srbije raspisala je konkurs za predstojeće takmičenje „Beovizija 2009“, koji je izborni konkurs i za ovogodišnje takmičenje za Pesmu Evrovizije. Konkurs traje do 24. januara, uslovi konkursa su identični kao i prethodne godine, a jedini novitet je taj što će pobednik festivala (autor muzike, autor teksta, aranžer i izvođač) dobiti novčanu nagradu.
Festival će biti održan u Centru „Sava“ 7. marta (polufinalno veče) i 8. marta (finalno veče).
Selekciona komisija će od svih pristiglih radova odabrati 20 kompozicija koje će se takmičiti u polufinalnoj večeri, a od kojih ćemo 10 kompozicija slušati u finalu. Odluku o pobedniku festivala doneće kao i ranijih godina stručni žiri i gledaoci u odnosu pola - pola.

KANDIDATI

1    SevdahBABY & Miki Element -"Previše reči"
2    Zbogom Brus Li-"Ha Ha Ha"
3    Trio Pasaž & Katarina Sotirović-"Zauvek"
4    Vanja Mijatović- "Led i žar"    
5    Sonja Bakić -"Ništa novo"    
6    Marko Kon & Milan Nikolić-"Cipela"    
7    Andrej Ilić-"Nemam te"
8    Etar -"Sanjaj me"
9    Lejla Hot -"Čekajući princa"
10    Dušan Zrnić -"Tvoje drugo ime je greh"
11    Minja Samardžić -"Petak uveče"
12    Oscar & Beauty Queens feat. Đorđe Marjanović -"Superstar"   
13    Ana Nikolić -"Bili smo najlepši"
14    Ivana Selakov -"Moje odbrane"
15    Pozitivan haos -"Gloria"
16    Danijel Pavlović & Milica -"H8ER"
17    Zemlja gruva -"Svejedno je"
18    Saska Jankovic -"Nauči me"
19    OT Bend feat. Kaya -"Blagoslov za kraj"
20    Tijana Bogićević -"Pazi šta radiš"

I prosli su:

Oscar & Beauty Queens feat. Đorđe Marjanović -"Superstar"
Danijel Pavlović & Milica -"H8ER"
Sonja Bakić -"Ništa novo"
Marko Kon & Milan Nikolić-"Cipela"
Saska Jankovic -"Nauči me"
Dušan Zrnić -"Tvoje drugo ime je greh"
OT Bend feat. Kaya -"Blagoslov za kraj"
Andrej Ilić-"Nemam te
Etar-"Sanjaj me"
Pozitivan haos-"Glorija"

I kako to obicno u nasoj zemlji biva:

Ana Nikolić ipak u finalu Beovizije?!

Beovizija ne može bez skandala. Dan posle polufinala na sajtu RTS-a objavljeno da su se Ana Nikolić, sa pesmom "Bili smo najlepši" i Ivana Selakov sa pesmom "Moje odbrane" ipak plasirale u finale festivala.

I pored omaške pri prebrojavanju glasova, na sreću niko nije zbog toga "ispao", već će se u finalnoj večeri naći 12 kompozicija.

Naknadnom proverom utvrđeno da su se, na osnovu zbira glasova žirija i SMS glasova, u finale "Beovizije" plasirale i Ana Nikolić i Ivana Selakov, saopštila je Supervizorska komisija RTS-a.

Tehničkom greškom nastalom korišćenjem rezultata SMS glasova na petominutnom preseku umesto konačnom desetominutnom obračunu, supervizija RTS-a utvrdila je da su izvođači Ana Nikolić i Ivana Selakov oštećeni, navodi se u saopštenju Supervizorske komisije RTS-a.

Zbir glasova žirija i SMS glasova uveo je Anu Nikolić i Ivanu Selakov u finale, pa je Supervizija RTS-a naložila Organizacionom odboru festivala "Beovizija" da spisku od deset već proglašenih finalista doda pomenute izvođače.

"Izvinjavamo se gledaocima, izvođačima i svima koji su povređeni ovom nenamernom greškom tehničkog lica koju ispravljamo insistirajući na regularnosti takmičenja", navodi se u saopštenju.

"Festival Beovizija je svoj ugled odbranio rezultatima naših predstavnika prethodnih godina i organizacijom najboljeg Eurosonga. Organizacioni odbor priznaje grešku i preuzima na sebe sve moguće konsekvence. Odgovorna lica podnela su ostavke generalnom direktoru RTS-a", navodi se u saopštenju Supervizorske komisije RTS-a koji je objavljen na veb sajtu Javnog servisa Srbije.

(MONDO)
Sačuvana

Mikintosh
Vlasnik
Administrator
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #1 poslato: 09 Март , 2009, 00:52:05 »

E nazalost pobedi MARKO KON(j) jbg, bolje da je moj ludi kolega Amidza!
Sačuvana

_.::Stefan::._
Moderator
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 10 Март , 2009, 21:10:32 »

evo pobednicke pesme:

http://www.youtube.com/watch?v=xdKYcFxTKMg (External Embedding Disabled)

Meni je bas drago sto Amidzic nije pobedio,prvo jer ja zvao Djordja Marjanovica da mu statira samo da bi on ako bi pobedio dobio dodatne poene u Rusiji,jer je Djorje za njih bog,a drugo jer se ponasa kao budala sa tim Oskarom,mislim jel ceo svet treba da vidi kako je Srbija poslala coveka koji glumi debila  na Euroviziju...mislim jeste on duhovit i sve to ali malo smara sa tim Oskarom.Po meni OT bend je imao sasvim solidnu pesme,Danijel i Milica takodje..
Sačuvana

Mikintosh
Vlasnik
Administrator
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #3 poslato: 14 Март , 2009, 18:33:34 »

Ovako Marko Konj ide na Evroviziju da nas predstavlja kao najruzniju naciju, a da je isao Oskar bili bi kao retardirana nacija hehehe!
Sačuvana

VuksaLFC
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 17 Март , 2009, 17:11:21 »

ma ajd sto najruzniju,nego sto naj debilozniju...mislim "cipela" omg
Sačuvana
Pe-Pee!
Glavni Moderator
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #5 poslato: 17 Март , 2009, 18:38:25 »

znaci.... katastrasno...ali kad je bila ona prva pesma Miki element, samo sam poceo da se nerviram !! i celo vecesam bio nervozan
Sačuvana

Ajmo malo vise da pisemo.....
Stranice: [1] |   Idi gore
Štampaj
SerbiaBet.comOFF TOPICOff topicSve i svasta (Urednici: Ivanica92, sneza)Tema: BEOVIZIJA /EUROVIZIJA 2009
Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc