Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

30016 poruka u 423 tema- 3157 članova - Najnoviji Član: konjina
Glasanje
Pitanje: Da li ce FC Partizan uci u Ligu Sampiona?
Da
Ne
Mozda
Nemoguca misija

Stranice: [1] 2 3 ... 17 |   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: FK Partizan  (Pročitano 16390 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Kompozitor
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« poslato: 18 Фебруар , 2008, 01:46:37 »

Jedna tema za sve grobare!

<a href="http://www.youtube.com/v/7L2sbBEcvHY&amp;rel=0&amp;fs=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/7L2sbBEcvHY&amp;rel=0&amp;fs=1</a>

Ovde kacite sve vesti i resavajte sve navijacke dileme vezane za crno bele.

« Poslednja izmena: 18 Фебруар , 2008, 14:14:48 Kompozitor » Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 18 Фебруар , 2008, 11:18:27 »

Jel se zna ta ce biti sa Joveticem? Jel pali negde?
Sačuvana
MiXeRiOzNi
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 18 Фебруар , 2008, 12:16:21 »

Ne ide nigde do kraja sezone,tj dok ne osvojimo ligu (i kup)
Sačuvana
toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 18 Фебруар , 2008, 17:13:48 »

ma nista nasa je titula...nemoj da vas brinu ova dva poraza od urala...sredice  to sve Jokanovic....

ogrejace..obasjace sunce iznad Humske ulice...za pobede za miran san za titule za partizan...
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 18 Фебруар , 2008, 21:28:05 »

Tomo, 2-og u Sportcaffeu pratimo derbi... :)
Sačuvana
toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 18 Фебруар , 2008, 21:57:32 »

Tomo, 2-og u Sportcaffeu pratimo derbi... :)

ae...si rekao saletu...a gde je to... ;D....a dobijamo 100 %...
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 18 Фебруар , 2008, 22:01:19 »

A ja neto mislim da ce doci X... sad ce sale da naleti.
Sačuvana
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 18 Фебруар , 2008, 22:26:04 »

xe, kad me wec spominjete, ewo i mene, sportcaffe, u centru waljda...tako da osecam tacno da ce kafic da se podeli da nas i cigane, pa da ce da bude pegla, al dobro sad....realno bolji smo od komsinice, mada mi jokan ( iako ima moju podrsku ) ne uliwa bas powerenje...

P.S. Samo pratite Slavena Stjepanovica, wrh igrac! pozz grobari!
Sačuvana

Kompozitor
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #8 poslato: 21 Фебруар , 2008, 02:45:13 »

Partizan jedini medju top 100

Na trenutnoj fudbalskoj klupskoj rang-listi za sezonu 2008/09. me?u top 100 nalazi se samo Partizan. Ta lista ?e biti kona?na po zavretku teku?e sezone 2007/08, poto bude odigrana finalna utakmica ovosezonske Lige ampiona. Crvena zvezda nalazi se na 116. mestu sa koeficijentom 18,527 dok Vojvodina od 2004. pa do danas nije u Evropi uopte rangirana zbog nedostataka iole boljih sopstvenih rezultata u evropskim takmi?enjima, ve? je samo preuzimala koficijent Srbije.

Partizan je letos diskvalifikovan iz Kupa UEFA tako da nije bio u mogu?nosti da skupi dodatne poene u evro takmi?enjima. Klupski koeficijent za sezonu 2008/09. iznosi 25,527 bodova i crno-beli se nalaze na 92. mestu rang liste.

Crno-beli su u proteklih nekoliko sezona imali i znatno ve?i klupski koeficijent koji je iznosio 31,256 bodova pred po?etak sezone 2007/08.

Meridijan Superliga nastavlja se 2. marta derbijem Partizan-Crvena zvezda. Ekipa iz Humske je trenutna prva na tabeli sa est bodova prednosti u odnosu na crveno-bele.
Sačuvana

Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 21 Фебруар , 2008, 12:02:27 »

steta samo sto owe sezone nismo igrali ewropu , daleko bi dogurali...

Trenutni tim Partizana 2007-2008

Golmani: Darko Bozovic, Mladen Bozovic, Aleksandar Radosavljevic ( povredjen ) , Zivko Zivkovic

Odbrana: Risto Lakic, Milivoje Cirkovic, Nemanja Rnic, Nenad Djordjevic, Milan Vjestica, Marko Jovanovic, Srdja Knezevic, Milovan Sikimic ( povredjen ), Ivan Obradovic, Aleksandar Lazevski ( povredjen ), Mladen Lazarevic

Sredina: Nenad Brnovic( povredjen), Juca, Nikola Mitrovic, Ednilson, Darko Maletic, Djordje Lazic, Zoran Tosic, Marko Cetkovic, Moreira, Slaven Stjepanovic

Napad: Stevan Jovetic (c), Lamine Diara, Zarko Lazetic, Cadikovski

p.s. da nije slucajno neko sinoc na bn-u gledao onu smrdljiwu, cigansku ,"sportsku" galaksiju?
« Poslednja izmena: 21 Фебруар , 2008, 13:19:53 Salle BK1 » Sačuvana

Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 25 Фебруар , 2008, 12:13:09 »

U prijateljskoj me?unarodnoj fudbalskoj utakmici u nedelju su u Beogradu Partizan i najpoznatiji makedonski klub Vardar iz Skoplja igrali nereeno 0:0.

Po prijatnom i lepom vremenu za igru, utakmicu je posmatralo oko 3.500 gledalaca.

Partizan je i pored stalne terenske inicijative i velikog broja ansi ostao bez pobede u ovom susretu. Zahvaljuju?i izvanrednim odbranama gostuju?eg golmana, napada?i crno-belih ni jednom nisu uspeli da zatresu mreu Vardara.

Za Partizan su igrali Darko Boovi? - Rni?, Vjetica, ?or?evi?, Obradovi? (Lazeti?) - Mitrovi? (Laki?), Lazi?, Moreira (Stjepanovi?), Maleti? - Dijara, Joveti? (?adikovski).

"Zadovoljan sam igrom svojih fudbalera, naro?ito u drugom poluvremenu. Stvorili smo mnogo povoljnih ansi, ali nisam zabrinut zbog toga to one nisu iskori?ene. Nadam se da ?e do bolje realizacije do?i ve? u narednim me?evima. Neophodne rotacije u timu koje sam u?inio u drugom poluvremenu pokazale su da na tim ima mnogo mogu?nosti za takti?ko nadigravanje protivnika", rekao je posle utakmice trener Partizana Slavia Jokanovi?.

B92

nema weze, idemo dalje...NAPRED PARTIZAN...!!! :navijac:
Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 25 Фебруар , 2008, 12:46:39 »

Kako nema veze, ako ovako nastavimo necemo uspeti da se odrzimo do kraja sezone. Nesto mi ovaj Jokanovic kao brkati igra na x-eve...
Sačuvana
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 25 Фебруар , 2008, 13:08:43 »

pa i ja sam reko da se ni meni ne swidja bas, al bolje jokan nego da je doso vermez...a i mi nista ne mozemo da ucinimo, sem da im damo podrsku...bar za sad..., to je najmanje sto mozemo da ucinimo za ekipu...

Partizane jedini,
mi za tebe ziwimo,
samo tebe volimo,
i tebi se divimo...!
A kad dodju newolje,
i kad dodje tuga,
uwek ce te voleti,
GROBARI SA JUGA...!

Sačuvana

toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 01 Март , 2008, 19:40:41 »

eee onog nesrecnika bozovica treba izbaciti iz tima...ide mi na qurac...

odbrana sve po starom, cak se moze reci i gora...onaj rnic vise da ne igra ni u jednom derbiju...a napad...nema efikasnosti sto se videlo na pripremama...sredina i tu i tamo...moreira mi je malo zakazao..

a ovaj jokanovic...ja sam odmah rekao da mi se nije svidjao ni kao igrac..a ni sad...DJUKA dok je bio sa onakvom odbranom primio je 13...ovaj vec na prvoj utakmici u prvenstvu 4...skim igramo sledecu...???
Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 01 Март , 2008, 19:43:12 »

Slazem se sa svim gore, osim za gou. Mislim da je Bozovic odlicno odradio svoj deo posla. 1 i 2 gol nije mogao da odbrani, kao ni treci...
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 17 |   Idi gore
Štampaj
SerbiaBet.comSport info zone - sve sportske informacijeSve sportske informacije na jednom mestuFudbal (Urednik: _.::Stefan::._)Tema: FK Partizan
Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc