Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

30016 poruka u 423 tema- 3157 članova - Najnoviji Član: konjina
Glasanje
Pitanje: Da li ce FC Partizan uci u Ligu Sampiona?
Da
Ne
Mozda
Nemoguca misija

Stranice: 1 [2] 3 4 ... 17 |   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: FK Partizan  (Pročitano 16390 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #15 poslato: 01 Март , 2008, 19:53:32 »

alo macak...si ti video njego intervencije kod svih golova osim kod onog penala...???

prvi gol...mogao je makar da podigne ruke...lopta mu prosla iznad glave...

drugi gol...covek na jedanest metara...prima loptu ovaj sa gol linije krece napred...pa gde ces majstore...gde je krenuo na kafu...??? ne razumem...

ae treci...tu je vise odbrana kriva...ali i on ostao ukopan u mestu...

a da ne spominjem vosu..ofku..itd...
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 01 Март , 2008, 19:57:30 »

alo macak...si ti video njego intervencije kod svih golova osim kod onog penala...???

prvi gol...mogao je makar da podigne ruke...lopta mu prosla iznad glave...

drugi gol...covek na jedanest metara...prima loptu ovaj sa gol linije krece napred...pa gde ces majstore...gde je krenuo na kafu...??? ne razumem...

ae treci...tu je vise odbrana kriva...ali i on ostao ukopan u mestu...

a da ne spominjem vosu..ofku..itd...
Konkretno na ovoj tekmi je mogao da odreaguje malo bolje samo za drugi gol...Prvi gol nije mogao da odbrani, jer je lopta usla u sredinu, a on je bio kod desne stative.
Sačuvana
toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 01 Март , 2008, 20:02:46 »

prvi gol...lopta mu je proletela iznad glave...i ti kazes isla u sredinu a on bio kod desne stative...pa gledas li ti tekme kad golman stoji kod npr. desne stative...a lopta ide tik uz levu stativu...pa se on lepo baci..ne stoji ukopan u mestu...
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 03 Март , 2008, 23:37:17 »

ok idemo dalje...pukli smo, pa sta... Idemo dalje, sledeca tekma je Smederewo...eto odlicne prilike da pokazemo podrsku klubu, da pokazemo da smo weliki i u porazu...i da smo uwek tu za klub...Grobari za nas nema i ne sme da bude malih utakmica jer igra PARTIZAN a ne Njukastl ili Srem. I dalje imamo 3 boda prednosti, to su oni isti momci koji su jesanas harali, nisu sigurno zaborawili da igraju fudbal! Meni se licno Jokanowic kao trener ne swidja, al kao i igre kluba ne smeju da budu nikakaw izgowor...Zato simpatizeri kluba, partizanowci, grobari, ma swi oni kojima je crno-bela boja u srcu, subota 8.mart, 13;00h... SWI U HRAM...!!!

svaka bolest ima leka ali nema owa moja...ta se bolest kod nas zowe crno-bela boja...
Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 03 Март , 2008, 23:58:59 »

ok idemo dalje...pukli smo, pa sta... Idemo dalje, sledeca tekma je Smederewo...eto odlicne prilike da pokazemo podrsku klubu, da pokazemo da smo weliki i u porazu...i da smo uwek tu za klub...Grobari za nas nema i ne sme da bude malih utakmica jer igra PARTIZAN a ne Njukastl ili Srem. I dalje imamo 3 boda prednosti, to su oni isti momci koji su jesanas harali, nisu sigurno zaborawili da igraju fudbal! Meni se licno Jokanowic kao trener ne swidja, al kao i igre kluba ne smeju da budu nikakaw izgowor...Zato simpatizeri kluba, partizanowci, grobari, ma swi oni kojima je crno-bela boja u srcu, subota 8.mart, 13;00h... SWI U HRAM...!!!

svaka bolest ima leka ali nema owa moja...ta se bolest kod nas zowe crno-bela boja...

Najjaca izvala by me. "a koliko ima do smedereva?" xexexe..
Sačuvana
toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 04 Март , 2008, 00:02:21 »

macak ides...u subotu...za saleta znam... ;D ;D
Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 04 Март , 2008, 00:07:30 »

macak ides...u subotu...za saleta znam... ;D ;D
Idemo, idemo...
Sačuvana
toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 04 Март , 2008, 00:10:07 »

ja ne mogu...8. mart...moram sa zenom... :D :D...sale znas nekog iz vandala...
Sačuvana

Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 04 Март , 2008, 01:00:20 »

=) macak majke mi si kralj, tomo wodi i nju sa sobom, a iz wandala licno ne znam, samo iz widjenja, sto?
Sačuvana

toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 04 Март , 2008, 01:03:47 »

ma gde da je vodim si normalan...recu ti kad se vidimo... :D :D
Sačuvana

Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: 04 Март , 2008, 01:07:28 »

e jesi legenda, za mene nema te ribe koja mi bi mi bila preca od PFC-a , ta bi morala da bude stwarno posebna...toma posto papucar  :D
Sačuvana

toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #26 poslato: 04 Март , 2008, 01:10:22 »

bez vredjanja... ;D ...ma zaj se...narvno da idem na tekmu...tekma je tek u 1... :D :D..dan traje 24 h...zar ne...? cek macak ides...a alen..??? ;D ;D
Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #27 poslato: 04 Март , 2008, 01:19:24 »

Ja idem, a njega bolje da ne vodimo, bar necu morati da mu dajem svoj kikiriki. :)
Sačuvana
toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #28 poslato: 04 Март , 2008, 01:21:53 »

majke mi to za kikiriki...100 kinti..jos ti on uzima pa nema smisla... ;D ;D

pa brate idemo na jug...a sumnjam da on zna jednu pesmu...tako da...koji ce nam,... ;D ;D
Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #29 poslato: 04 Март , 2008, 01:27:38 »

Pa to, mada ima extra provale, tako da na poluvremenu ne bude dosadno...
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 17 |   Idi gore
Štampaj
SerbiaBet.comSport info zone - sve sportske informacijeSve sportske informacije na jednom mestuFudbal (Urednik: _.::Stefan::._)Tema: FK Partizan
Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc