Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

30016 poruka u 423 tema- 3157 članova - Najnoviji Član: konjina
SerbiaBet.comOFF TOPICOff topicNavijaciTema: Hapsenja fudbalske mafije
Stranice: [1] 2 3 |   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Hapsenja fudbalske mafije  (Pročitano 3777 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« poslato: 19 Фебруар , 2008, 23:18:27 »

Sve se vise blizi izlazak iz pritvora Bate Kan Kana, a Terze jos uvek nema?

Navijaci "Voe" pruili podrku Butorovicu
http://de.youtube.com/watch?v=YIbzJUpCXV0
Sačuvana
MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 20 Фебруар , 2008, 10:42:56 »

Terzic: Aca Bulic je nepoeljan u fudbalu

Na prvom spratu zgrade na Terazijama 35, zastave Srbije, FSS, FIFA i UEFA, 23 novinara, nekoliko slubenika Saveza i otvorena telefonska linija sa SAD. Sa druge strane "ice", prvi ?ovek srpskog fudbala, a opet volonter na dunosti u FSS - Zvezdan Terzi?.

Nesvakidanja konferencija za medije odrana je u nedelju u prostorijama Ku?e fudbala, koja je prethodnih dana bila pod estokom paljbom nezadovoljnih struktura u fudbalskoj organizaciji, medija, navija?a...

Posle hapenja novoizabranog direktora reprezentativnih selekcija FSS Dragana Daji?a, predsednik Zajednice Superligaa Aca Bulic pozvao je Zvezdana Terzi?a da pod hitno prekine stru?no usavravanje u SAD i vrati se u zemlju.

"Prvo, da otkrijem nedoumice oko toga gde se nalazim. U ?ikagu sam, u nedelju uve?e putujem na Zapadnu obalu, a potom se vra?am u ovaj grad, odakle ?u, kako je ranije planirano, 27. feburara doputovati u Beograd. Smatram da se stvorila potpuno nepotrebna medijska hajka na to gde se nalazim. A, ?ak i da sam u Crnoj gori, Moskvi, Londonu, ne bi bilo velike razlike, jer u ovom trenutku ne bih mogao da promenim nita i da se nalazim u Beogradu", ponovio je Terzic neke stavove iz saoptenja za javnost, koje je nedavno potpisao.

"Nisam zaposlen u FSS, to nije moje radno mesto da bih morao da budem tu svaki dan i, na kraju, imam obavezu da prehranim porodicu. Zato se nalazim na stru?nom usavravanju o kojem sam blagovremeno obavestio sve ljude u Savezu. Podseti?u da sam tu kao volonter".

Da li je malo neozbiljan stav da niste neophodni u ovom trenutku u Savezu, iako ste zvani?no prvi ?ovek srpskog fudbala?

"Nije neozibljan. Da sam procenio da uz moj boravak u Srbiji situacija moe da bude bolja, doao bih prvim letom, potogovu, to ne moe meni kao prvom ?oveku srpskog fudbala niko da odredi kada ?u da se vratim", aludirao je Terzi? na ucenu njegovog starog protivnika Ace Buli?a.

"U Srbiji je pokrenuta istraga povodom dogadjaja koji su se dogodili pre sedam godina. ta ja tu mogu da popravim? Drugo, to se ti?e Buli?evih prozivki, one su po?ele jo 8. decembra prole godine, kada je rekao da radim za crnogorsku dravnu bezbednost, da samo ovo i ono... Ja sam tada reagovao i ponovio ono to sam mu u lice rekao jo pre dve godine".

ta to?

"Da je njegovo prisustvo loe po imid cele organizacije. Ali, on je u ovom tekom trenutku o?igledno dobio instrukcije da odradi prljave poslove u fudbalu."

Od koga?

"Nismo mi glupi, ivimo u Beogradu. Imamo i mi prijatelje u tim "forumima" gde se pojavljuju komentari upuceni protiv Saveza. Znamo dobro da je to naruceno", izbegao je direktan odgovor Terzic.

"Bulic je namestio utakmicu koja je promenila istoriju"

Zbog ?ega je Bulic nepodoban za fudbal?

"Re?i ?u vam neto to svi znate, da ne bude posle kako Terzi? pljuje i optuuje. Aca Buli? je lo po imid Saveza zbog toga to je to to jeste, to je ugasio dva prvoligaa i uzeo jo dva pod svoju kontrolu samo da bi ostao u fotelji, zbog celog tog posla sa kladionicama, pritiscima, interesima, zbog toga to je javno priznao da je namestio utakmicu koja je direktno odlu?ila da Obili? postane ampion, a ne Crvena zvezda i time je direktno promenio tok fudbalske istorije, jer bi sa Bajernom u kvalifikacijama igrala Zvezda", jedva se zaustavio vidno uznemireni Terzic.

"Uostalom, stav kancelarije predsednika Republike je da taj ?ovek sa 30 telohranitelja nije poeljan tu. To su nam rekli kada smo im poslali spisak zvanica koji bi trebalo da sede u sve?anoj loi na jednoj utakmici. Re?eno nam je i da Buli? i predsednik ne mogu da sede u istoj prostoriji".

"ta jo novo da vam kaem, a da vi ne znate?", pitao je Terzic.

U medijima se ?ak pojavila pri?a da bi i prvenstvo moglo da bude prekinuto?

"Zato? ampionat ne?e biti nastavljen jer se vodi istraga o transferu fudbalera pre sedam godina? Toliko nebuloza izre?enih od strane predsednika Zajednice prvoligaa, da je to zabrinjavaju?e. Pa, ako se ne zavri prvenstvo, nai klubovi ?e biti isklju?eni iz takmi?enja slede?ih pet godina", uzvra?a Terzi?.

Nekadanji prvi operativac OFK Beograda, kluba ?ije se poslovanje navodno takodje ispituje, poru?io je Buli?u da je "pobrkao lon?i?e" i zaboravio ko je kome nadlean i ko koga postavlja.

"Ako su uhapsili Daju, zato ne bi i mene?"

Da li o?ekujete da biste i vi mogli da budete uhapeni kada se vratite u zemlju?

"Oni bi uhapsili i Patrijarha. Ako su uhapsili Daju, ta bi ih spre?ilo da uhapse i mene? Ne bi me to za?udilo, ali bi to bilo selektivno hapenje. U suprotnom, trebalo bi uhapsiti sve sportske radnike", ponavlja on.

Terzic je rekao i neto to je novost za srpsku sportsku javnost.

"Transferi igraca se ne oporezuju nigde u Evropi. To su klupske pare", tvrdi predsednik FSS.

Po Terzicevim recima, nije ?udno to se "hajka u kojoj su ukaljane najvece legende srpskog fudbala" dogodila ba sada.

"Da je Danko Lazovic dao gol Fincima u Beogradu i da smo otili na EURO, ti politicari bi se sada utrkivali ko ce da se slika sa igracima, usvajao bi se plan promocije Srbije na velikoj sceni. Ovako, stvorila se negativna atmosfera u narodu i neko to koristi da naudi fudbalu", ponavlja tezu o "nekome" Terzic iako po navici novinari nikada ne dobiju konkretan odgovor o kome se radi.

Novinare je zanimalo i poslovanje OFK Beograda dok je on bio na ?elu tog kluba, koliko je igra?a otilo, za koliko novca i koliki je deo sredstava otiao u "crni fond".

"OFK Beograd je radio shodno svim tadanjim propisima. Svaki transfer igra?a tih godina, istrgnut iz tog vremena, poprima sasvim drugu konotaciju".

"Nikada necu priznati Kosovo u FIFA"

Kakav ?e biti stav FSS prema eventualnom priznavanju Fudbalskog saveza Kosova od strane UEFA i FIFA?

"Pri?ali smo mnogo o tome, ?ak i na nedavnom Kongresu FIFA u Zagrebu. Jasan je na stav. Mi kao ljudi i Srbi nikada ne?emo priznati tu samoproklamovanu dravu. Medjutim, moramo da vidimo koje su nae pravne mogu?nosti. Statut FIFA kae da nijedna zemlja ne moe biti primljena u tu organizaciju, ukoliko nije priznata od strane Ujedinjenih nacija. Ja, li?no, nikada ne?u prihvatiti Kosovo u ?lanstvu FIFA i UEFA, makar me to kotalo funkcije predsednika FSS", porucio je Terzic.

izvor mondo

Au, al je nekome frka, sad ce sve da proprica samo da ne ide u cz.
« Poslednja izmena: 20 Фебруар , 2008, 10:48:59 MacaK » Sačuvana
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 20 Фебруар , 2008, 11:43:28 »

Terzic: Aca Bulic je nepoeljan u fudbalu

swi ste vi nepozeljni u fudbalu, bagro...
Sačuvana

toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 21 Фебруар , 2008, 15:50:10 »

ma sve pod kljuc...bre...ma kakav kljuc...nasred terazija pa metak u celo...
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

Dragonman
Gost
« Odgovor #4 poslato: 21 Фебруар , 2008, 17:45:19 »

u jebe mi se i za batu i za sve ostale! Firmas sam ali nikad nebi isao da pruzim mafiji podrsku. Nisam tu da navijam za Batu ili nekog Direktora nego za

VOJVODINU
Sačuvana
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 21 Фебруар , 2008, 19:15:46 »

Dragonman e to se ceni...mi nawijaci Partizana smo otworeno ustali protiw mafije, a pogledajte samo nawijace komsinice, idu isper cz-a i skandiraju dzaji...smesno, to sto je neko twoj ne znaci da nije krao, ili da ne sme da krade...
Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 21 Фебруар , 2008, 19:26:14 »

Slazem se, ali konkretno Firmashi treba da budu zahvalni Bati, jer je uspeo da probudi Voshu i digne je na vrh tabele.
btw:sto je gotivno postovati sa moba.
Sačuvana
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 21 Фебруар , 2008, 20:57:24 »

e pa sad macak...nisam siguran bas...ako se pokaze da je Bata kriv ( swe je manja werawatnoca, il ne znam sto se toliko oduzilo sudjenje ) Vosa bi mogla lako da ispadne iz lige...ako je cist, onda mu swaka cast...
Sačuvana

MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 21 Фебруар , 2008, 21:38:59 »

Ma cinjenica je da je Vosha u jednom trenutku bila konkurent za titulu, a sad dal ce ih kazne ili ne to je druga stvar... Realno do pre godinu dana je bilo duplo manje navijaca Voshe nego sad, a samo to je dovoljan uspeh...sirenje, bato, sirenje...
Sačuvana
1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 21 Фебруар , 2008, 23:07:37 »

Dragonman e to se ceni...mi nawijaci Partizana smo otworeno ustali protiw mafije, a pogledajte samo nawijace komsinice, idu isper cz-a i skandiraju dzaji...smesno, to sto je neko twoj ne znaci da nije krao, ili da ne sme da krade...

ti si bas ubedjen da su delije bile ispred cz.

da li cete ikad svoju pesmu imati,
ili cete kao uvek nase pevati,
postavlja se pitanje a to vec znaju svi
kompleksi su neizlecivi :P
« Poslednja izmena: 21 Фебруар , 2008, 23:09:41 DRAKUS » Sačuvana

ЗВЕЗДА СE ВОЛИ СВАКОГА ДАНА,A НЕ САМО ПРОТИВ MИЛAНA!
Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Bilo da si prva ili da si zadnja
Volecu Te uvek ja!
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 22 Фебруар , 2008, 00:34:15 »

nije ni bitno ko je bio ispred, grobari sigurno nisu...bile su pristalice zwezde, kako god da se zwale...a owim glupostima sto prosipas, tj. kompleksima, " KO O CEMU, KURWA O POSTENJU!!!" >:(

Muka mi was je bre wise, was drzawnog projekta...
Odsad swi wi, kad budete spominjali sweto ime PARTIZAN, pa makar to ime i kuckali po owom forumu, da ustanete iz postowanja...
Sačuvana

nikola
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 22 Фебруар , 2008, 17:32:49 »

Delije su se bunili zbog na?ina na koji je uhapen a ne zato to je krao ili tako neto.Uhapen je ko da je najgori kriminalac dok neki drugi mnogo ve?i kriminalci su trenutno na slobodi i diluju sa Gazpromom.To da su Grobari ustali protiv mafie,oni nisu to uradili zbog Partizana nego iz sopstvenog interesa,i to ovih vo?a i to je onda naravno povuklo masu.Nebi sigurno ustali da nije ih uprava izdriblala
Sačuvana

Bubnjeva zvuk odjekuje,Sever u transu luduje!!
toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 22 Фебруар , 2008, 21:21:28 »

cek cek...uhapsili su ga sasvim normalno nisu ga tukli...nego lepo lisice na ruke..i gotovo...ne vidim sta je tu strasno...a ovo drugo partizan se voli...i naravno da smo ustali zbog mafije...a grobari su 12 igrac partizan...
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

nikola
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 22 Фебруар , 2008, 22:02:07 »

Nisu morali da mu stavljaju lisice nije on kriminalac,a i sem tog tih 90-tih je svaki Srbin otetio dravu u krao...zato bi on bio izuzetak...uostalom zna se u kom klubu je bio tadanji premijer i da je upavo vlada Jugoslavije sagradila Teleoptik.Ustali ste jer vas je Zeka zajebao,nije on po?eo da krade od 2004,2005 on je krao u Partizanu i ranije,to tada Grobari nisu ustali? Nego im je odgovaralo,i ?im ih je zajebao odmah su po?eli napadi...a da nije bilo njega i Bjekovi?a nebi Srbija imala predstavnika u L posle 1992 godine...To da su 12 igra? to mi je ve? za navija?e nekog drugog kluba poznato.
Sačuvana

Bubnjeva zvuk odjekuje,Sever u transu luduje!!
toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 22 Фебруар , 2008, 22:34:16 »

Druli? pozvan na sasluanje

U Okrunom sudu u Beogradu u petak je po?elo sasluanje svedoka u istrazi protiv trojice bivih funkcionera Crvene zvezde Dragana Daji?a, Vladimira Cvetkovi?a i Miloa Marinkovi?a, koji se terete da su zloupotrebil slubeni poloaj u vezi sa transferom fudbalera tog kluba Gorana Druli?a.

Pred istranim sudijom svedo?ila je direktorka sektora "Komercijalne banke" za poslove sa gradjanima u Ljiljana Gaji? koja je, prema re?ima Daji?evog i Marinkovi?evog branioca Milana Vujina, rekla da nije primetila nita neobi?no u vezi sa otvaranjem deviznog ra?una na Druli?evo ime u toj banci.

Gaji?eva je rekla da je ona kontaktirala samo sa Cvetkovi?em, ?ijeg potpisa takodje nema u dokumentima koji su dostavljeni sudu.

Za ponedeljak je zakazano sasluanje nekadanjeg fudbalera Crvene zvezde Druli?a koji, prema re?ima Vujina, nije primio poziv za sasluanje, jer ivi u inostranstvu, a poziv mu je upu?en na beogradsku adresu, pa je neizvesno da li ?e do?i u sud.

U ponedeljak bi trebalo da svedo?e i ?lanovi Upravnog odbora Crvene zvezde.

Daji?u, Cvetkovi?u i Marinkovi?u pritovor je odredjen zbog mogu?nosti uticanja na svedoke u toku istrage.

Istraga je protiv njih pokrenuta je zbog osnovane sumnje da su izvrili krivi?no delo zloupotrebe slubenog poloaja u saizvrilatvu.

Oni se terete da su kao odgovorna lica FK Crvena zvezda od 4. jula 2001. do 15. marta 2002. godine, zloupotrebili slubeni poloaj i pribavili protivpravnu imovinsku korist od 5,1 milion evra, u vezi sa realizacijom transfera Druli?a u "Real Saragosu" u paniji.

Kao odovorna lica, oni su prilikom realizacije tog transfera zaklju?ili ugovor kojim je predvidjeno da beogradskom klubu pripadne 27 miliona maraka na ime obete?enja.

Posle toga, lano su prikazali da 18 miliona maraka pripada Druli?u i otvorili devizni ra?un u "Komercijalnoj banci" na njegovo ime, a bez njegovog znanja i odobrenja.

"Uplatu panskog kluba od 6.127.104 evra prebacili su na ra?un 'Crvene zvezde', a zatim su nalozima, falsifikovaju?i Druli?ev potpis, podizali novac u pomenutom iznosu i tako ostvarili protivpravnu imovinsku korist za sebe".

(Tanjug)
Sačuvana

Stranice: [1] 2 3 |   Idi gore
Štampaj
SerbiaBet.comOFF TOPICOff topicNavijaciTema: Hapsenja fudbalske mafije
Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc