Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

30016 poruka u 423 tema- 3157 članova - Najnoviji Član: konjina
Stranice: 1 ... 3 4 [5] |   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: AC Milan  (Pročitano 5866 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
BoGi
Gost
« Odgovor #60 poslato: 16 Јул , 2008, 11:53:24 »

Ronaldinjo u Milanu

Brazilac Ronaldinjo prešao je iz Barselone u Milan za 21 milion evra. Igrač će u sredu nakon lekarskog pregleda potpisati trogodišnji ugovor.

Ronaldinjo bi trebao da zarađuje oko 6,5 miliona evra po sezoni. Barselona će dobiti dodatna 4 dodatna miliona evra ukoliko se Milan kvalifikuje u Ligu šampiona. Najbolji igrač sveta po izboru FIFA 2004. i 2005. godine u Barsi je igrao poslednjih pet sezona i osvojio je dve uzastopne titule španskog šampiona (2004, 2005), Ligu šampiona (2006) kao i Zlatnu loptu 2005.

Ronaldinjo je još od „El klasika“ u decembru bio vam prvog tima, što zbog loše forme, što zbog privatnog života koji se nije svideo treneru Rajkardu. Kada je novi trener Barse Pep Gvardiola izjavio da ne računa na usluge Brazilca u sledećoj sezoni, odlazak Dinja sa Kamp Noua bio je samo pitanje vremena.

Iako je poslednjih godinu dana više bio u tabloidima nego na terenu, kada se sva prašina oko njegovog odlaska slegne, može se reći da je Ronaldinjo bio jedan od najboljih igrača Barselone u istoriji, ne samo zbog onoga što je osvojio, nego i zbog njegovog učešća u stvaranju nove fudbalske ere na Kamp Nou.

Neki njegovi potezi će se dugo pamtiti, kao što su oni u Ligi šampiona 2004. protiv Milana i Čelsija. Biće i upamćen kao igrač koji je gotovo sam doveo Barselonu do titule evropskog prvaka.

Pored Milana u igri za dovođenje Brazilca bili su i Čelsi koji je odustao i Mančester Siti koji je poslao veću ponudu od Milana ali se Ronaldinjo odlučio za San Siro.

Biće zanimljivo videti može li se Ronaldinjo vratiti u formu u kojoj je bio dok je igrao u Španiji i kako će se snaći protiv grube italijanske odbrane.

Konacno smo docekali ovaj transfer!  :clap:

Forza Milan!   :hail:
Sačuvana
struka
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: 16 Јул , 2008, 16:05:49 »

napokon vise...  :clap: :clap: :clap: :clap:
Sačuvana
BoGi
Gost
« Odgovor #62 poslato: 17 Јул , 2008, 14:30:51 »

Nesta neće u reprezentaciju

Defanzivac Alesandro Nesta odbio je mogućnost da ponovo igra za reprezentaciju Italije po povratku Marčela Lipija na mesto selektora.

„Za mene je nacionalni tim završeno poglavlje. To nema veze sa Donadonijem ili bilo kim, otišao sam jer fizički nisam bio spreman da odgovorim na zadatke i nisam pogrešio“, rekao je Nesta.

32-godišnji Nesta nije igrao za Azure od kvalifikacionog meča za EURO 2008 protiv Gruzije u oktobru 2006.

Odlaskom Donadonija sa mesta selektora, s kojim Nesta nije imao dobar odnos, i povratkom Lipija, u medijima su se pojavile spekulacije da bi se Nesta, kao i Frančesko Toti, mogli vratiti u reprezentaciju za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2010.

Dok Toti nije odbio mogućnost povratka, Nesta je potvrdio da neće promeniti svoju odluku.

Nesta je za Italiju debitovao 1996. i za deset godina u reprezentaciji odigrao je 78 utakmica, igrajući na tri svetska i evropska prvenstva.

Povrede su Nestu često sprečavale da odigra celo takmičenje kao što je slučaj sa Francuskom 1998. i Eurom 2004, a na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006, gde je Italija osvojila titulu, Nesta je odigrao samo tri utakmice u grupi pošto se povredio u meču protiv Češke.
Sačuvana
Yuspawn
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: 18 Јул , 2008, 18:12:44 »

Premijer Italije i vlasnik AC Milana
Posle neko da kaze da nije kul....  :party:
<a href="http://www.youtube.com/v/gn1EDqhur8g&amp;rel=0&amp;fs=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/gn1EDqhur8g&amp;rel=0&amp;fs=1</a>
Sačuvana

BoGi
Gost
« Odgovor #64 poslato: 18 Јул , 2008, 18:48:38 »

Ronaldinja dočekalo 30.000 navijača

Više desetina hiljada navijača Milana prisustvovalo je u četvrtak uveče promociji Ronaldinja na ’San Siru’.

Dvostruki svetski ’Igrač godine’ i zvanično je predstavljen u milanskom klubu, posle prelaska iz Barselone za 18,5 miliona evra. Prema italijanskoj televiziji Skaj, oko 30.000 navijača pojavilo se da dočeka svoju novu zvezdu u crveno-crnom dresu.

„Mogu da potvrdim da sam očajnički želeo u Milan. Puno stvari se izdešavalo, ali na kraju sam ipak ’rosonero’“, izjavio je Ronaldinjo ranije.

„Srećan sam što sam ovde i, ponoviću, nadam se da ću da uveseljavam navijače Milana“, koji se na San Siru pridružio sunarodnicima Kaki i Alehandre Patou.

Bas mu extra stoji dres Milana bolje nego Barselone  :mrgreee:
Sačuvana
BoGi
Gost
« Odgovor #65 poslato: 20 Јул , 2008, 12:11:44 »

Milan: 'Kaka nije na prodaju'

Rukovodstvo italijanskog Milana odbacilo je mogućnost prelaska brazilskog asa Kake u Čelsi.

Klub iz Londona poslao je rekordnu ponudu od čak 100 miliona evra za 26-godišnjeg fudbalera, preneli su britanski mediji, ali je iz Milana u kratkom, ali jasnom saopštenju ta mogućnost isključena. "Kaka apsolutno nije na prodaju", saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

Savetnici brazilskog fudbalera saopštili su da bi on rado prešao u Čelsi i da je posle dolaska Ronaldinja na 'Đuzepe Meacu' rekordan transfer sasvim realan, a ni sám Kaka, koji se nalazi na odmoru u Brazilu, nije odbacio tu mogućnost.

Ipak, tačku na sve spekulacije stavilo je rukovodstvo Milana zvaničnim saopštenjem.

Kaka sa italijanskim klubom ima ugovor do 2013. godine.
Sačuvana
BoGi
Gost
« Odgovor #66 poslato: 21 Јул , 2008, 22:34:41 »

Ronaldinjo ostao bez 'desetke'

Nova zvezda Milana Ronaldinjo nije uspeo da ubedi Klarensa Sedorfa da mu prepusti '10-ku', pa će na dresu nositi broj 80.

Sedorf je veći deo svoje karijere u Milanu nosio 'desetku' i veteran nije bio spreman da prepusti broj novopridošlom Ronaldinju, što bi moglo da izazove prve nesuglasice u kampu Milana od dolaska Brazilca. Ronaldinjo je umesto broja 11, koji je postao dostupan odlaskom Alberta Đilardina u Fjorentinu, izabrao broj 80, što bi moglo da bude u vezi sa činjenicom da je Brazilac rođen 1980. godine.

Ronaldinjo je posle pet provedenih godina u Barseloni, prešao u Milan za 21 milion evra.
Sačuvana
MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: 22 Јул , 2008, 00:49:05 »

Mislim da ima prostora za Ronaldinja da se vrati u full formu i  da ce vec za godinu dana vratiti svoju cenu na 40+ miliona.
Sačuvana
BillGatesSon
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: 05 Октобар , 2008, 21:08:15 »

inace navijam za milan ali smeta me to sto stalno dovode vec istrosene i starije igrace...
pogotovo ako znamo da vec imaju staracki dom...
Sačuvana

Stranice: 1 ... 3 4 [5] |   Idi gore
Štampaj
SerbiaBet.comSport info zone - sve sportske informacijeSve sportske informacije na jednom mestuFudbal (Urednik: _.::Stefan::._)Tema: AC Milan
Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc