Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

30016 poruka u 423 tema- 3157 članova - Najnoviji Član: konjina
Stranice: [1] 2 3 ... 34 |   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: FK Crvena Zvezda  (Pročitano 30588 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Kompozitor
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« poslato: 18 Фебруар , 2008, 01:53:42 »

Ovde mozete diskutovati o Crvenoj Zvezdi.
« Poslednja izmena: 18 Фебруар , 2008, 11:15:15 Skanker » Sačuvana

------
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 18 Фебруар , 2008, 16:56:45 »

Nema njih,sve presli za Partizan. :P :)
Sačuvana
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 19 Фебруар , 2008, 00:23:16 »

nije lepo smejati se tudjoj nesreci... =)
Sačuvana

IceMan
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 20 Фебруар , 2008, 22:26:58 »

Zvezda Zvezda peva marakana aleale aleale...
Sačuvana
Laza7
Kockar
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 25 Фебруар , 2008, 03:48:17 »

Evo i mene ljudi!Pozzzzzz!Naravno,sa Zvezdom do smrti!FCRS 4ever!
Sačuvana

Da li cete ikad svoju pesmu imati ili cete kao uvek nashe pevati,postavlja se pitanje a to vec znaju svi,komplexi su neizlechivi!!!
IceMan
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 25 Фебруар , 2008, 20:40:12 »

De si lazo d**** shalim se bre laza je moj stari drug :) shat iam ae cs malo sa nashim clanom aF
!!!!!!!!!!!!!!
Sačuvana
1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 26 Фебруар , 2008, 11:00:53 »

Zvani?no saoptenje grupe DELIJE SEVER by Red Star Forever

Povodom svih deavanja oko protesta protiv nezavisnosti Kosova eleli smo kao grupa Delije Sever da se obratimo javnosti. U trenutku kada je Srbiji preko potrebno jedinstvo uzeli smo u?e?e u pomenutom protestu jer nam je do Kosova u Srbiji mnogo stalo, to smo i dokazali mnogim humanitarnim akcijama od 2000. sve do koncerta 20.02.2008. ove godine u Ruskom domu za kupovinu lekova za Srpski ivalj u enklavama na Kosovu i Metohiji. Na tom koncertu je u?estvovala i grupa "Kosovski bouri" sastavljena od dece iz razli?itih delova Kosova ?ak i iz Pritine i Ho?e. Sa tom emocijom i sve?u krenuli smo na protest mirno, bez obeleja, sa srpskom zastavom. Mirno smo krenuli, mirno i zavrili sve do Hrama gde se odravao moleban, gde smo u?estvovali u molitvi.

Skrenuli bismo panju na neke stvari koje nam se nisu svidele. O?igledno da su nekim ljudima li?ne promocije i interesi iznad svega:

- ta ?e strana?ke zastave na protestu kada imamo nau srpsku
- gde je prvi ?ovek drave kada treba da se pokae svetu da je Srbija jedinstvena u stavu protiv nezavisnog Kosova
- naro?ito sramno ponaanje male grupe demnonstranata koji plja?akali i ruili po gradu

Znamo da su takva ponaanja u javnosti svojstvena navija?ima, ali ovo nema veze sa tim, pogotovo ne sa sve?u nae grupe to su gra?ani mogli da vide. Otro osu?ujemo takvo ponaanje jer to nema veze ni sa Srpstvom ni sa snagom. Upozoravamo da ?emo ubudu?e na sli?nim skupovima spre?avati noenje strana?kih zastava i ovakvo ponaanje. Od tolikog broja ljudi olo je morao da ispliva, to ne zna?i da neki mediji na sva zvona o tome treba da pri?aju bacaju?i u senku poruku samog protesta i stava cele Srbije. Mi kao grupa radimo na tome da ljubav i energiju koju nosimo u sebi i koju imamo prema Srbiji iskaemo na pravi na?i i ne?emo stati u tome. Treba da je sramota sve, i pojedince i medije koji su svojim ponaanjem pokuali da pokvare sliku Srbije. Na njihovu alost u tome nisu uspeli, a javnost mora da bude energi?nija u stavu da je Srbija jedinstvena u pogledu Kosova, i da je to slika koju aljemo svetu.

Sa verom u boga do kona?ne pobede
Delije Sever
Sačuvana

ЗВЕЗДА СE ВОЛИ СВАКОГА ДАНА,A НЕ САМО ПРОТИВ MИЛAНA!
Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Bilo da si prva ili da si zadnja
Volecu Te uvek ja!
vlax-95
Gost
« Odgovor #7 poslato: 04 Март , 2008, 10:24:10 »

Otisao im Djukic odma padaju.Samo tri boda nam beze nije nedostizivo!!!!!Nasa je titula ja vam garantujem.... ;D
Sačuvana
1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 04 Март , 2008, 22:35:45 »

Kosovo je Srbija
Dan uo?i 63. ro?endana Sportskog drutva Crvena zvezda, delegacija naeg kluba, na ?elu sa generalnim sekretarom Drutva Ivanom Todorovim i direktorom Crvene zvezde Marketing Zoranom Avramovi?em, gostovala je u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Crveno-bele su predstavljali sportisti iz devet klubova nae velike porodice rukometai koje je predstavljao Nenad Peruni?i?, odbojkai (kapiten Tomislav Doki?), kik-boks (svetski i evropski ampion Dragan Jovanovi?), muki i enski Koarkaki klub (Branko Kova?evi?, Marko Cvetkovi? i Andrija Leut), dudo, boks, kao i delegacija fudbalskog kluba Crvena zvezda u kojoj su se nalazili legendarni centarfor Duan Savi? i Dragan Miletovi?.

Zvezdae su na Kosmetu sa?ekali i Sr?an ?okovi?, otac nae teniske zvezde Novaka ?okovi?a i Pavle Tipsarevi?, otac Janka Tipsarevi?a a u ime doma?ina pozdravili su ih predsednik Sportskog saveza Kosova i Metohije Stevan Vulovi?, zatim Sinia Lazi?, Slavko Mandi?.

Posle zvani?nog dela u seditu Saveza, srda?nih pozdravnih govora i razmene darova, Zvezdini sportisti i funkcioneri proetali su se do mosta na Ibru, gde su uzeli u?e?e na protestnom mitingu na kojem je srpski narod jo jednom jasno i glasno poslao poruku da sveta srpska zemlja zauvek ostaje u Srbiji.

Prilikom obra?anja prisutnima Duan Savi? je preneo sunarodnicima na Kosmetu pozdrave iz Fudbalskog kluba Crvena zvezda i poruku predsednika Toplice Spasojevi?a da ?e uskoro, sa najuim rukovodstvom kluba, do?i u Kosovsku Mitrovicu.
Sačuvana

Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Volecu Te uvek ja!
1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 04 Март , 2008, 22:37:30 »

63. ro?endan SD Crvena zvezda, priznanje fudbalerima
Na dananji dan pre 63. godine osnovano je Sportsko drutvo Crvena zvezda. Tim povodom je u Medija centru na stadionu FK Crvena zvezda odran po 43. put izbor najboljih pojedinaca i klubova Sportskog drutva.

Me?u lauretima drugu godinu zaredom naao se fudbalski klub Crvena zvezda, koji je proglaen najboljim u okviru Sportskog drutva. Nagradu za najbolji klub predsedniku FK Crvena zvezda Toplici Spasojevi?u uru?io je Aleksandar Vlahovi?, predsednik SD Crvena zvezda.

?estititam ro?endan svim Zvezdaima. Moram da podsetim da su fudbaleri za ro?endan Sportskom drutvu i svim naim navija?ima podarili vanu pobedu u ve?itom derbiju. U ovo teko vreme, kada su uhapene nae legende i uopte zbog celokupne atmosfere u drutvu, vie nego ikad vano je da budemo jedinstveni. Ovaj skup je pokazatelj nae snage istakao je predsednik FK Crvena zvezda Toplica Spasojevi?.

Me?u nagra?enima je i Uro Spaji?, kapiten pionirske ekipe Crvene zvezde koju trenira bivi Zvezdin prvotimac Ivica Mom?ilovi?.

Na dananjoj sve?anosti ponovo je pokrenut projekat ?lanstva i Klubova navija?a FK Crvena zvezda. Po?asne kartice uru?ene su ljudima koji su svojim doprinosom stvorili Crvenu zvezdu:
Rajku Miti?u, Vlastimiru Puri?u, Ljubii Sekuli?u, Mi?i Jovanovi?u, Vladi Mitrovi?u, Bori Kosti?u, Dr. Branku Radulovi?u i Mileni Pavlovi?.
Sačuvana

Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Volecu Te uvek ja!
MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 07 Март , 2008, 00:05:41 »

Predstavljen Goran Bunjevcevic

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novog sportskog direktora Gorana Bunjevcevica. Odlukom UO FK Crvena zvezda Bunjevcevic ce zameniti Stevana Stojanovica, koji je premeten na mesto savetnika predsednika kluba Toplice Spasojevica. Bunjevcevic je na konferenciji za novinare najavio povratak evropskog sjaja Crvenoj zvezdi i veliki rad koji je neophodan da bi se ostvarili zacrtani ciljevi.koji je neophodan da bi se ostvarili zacrtani ciljevi.
Sačuvana
Laza7
Kockar
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 07 Март , 2008, 03:12:00 »

Otisao im Djukic odma padaju.Samo tri boda nam beze nije nedostizivo!!!!!Nasa je titula ja vam garantujem.... ;D

Prepravi  to nedostizivo u nedostizno...Osvajamo titulu,dokazali smo koji tim je bolji!
Sačuvana

Da li cete ikad svoju pesmu imati ili cete kao uvek nashe pevati,postavlja se pitanje a to vec znaju svi,komplexi su neizlechivi!!!
MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 07 Март , 2008, 11:25:47 »

Derbi je jedno, titula je drugo. Znaci ako ste nas dobili 4:1, to znaci da mi otprilike bi trebali biti negde na sredini tabele mozda i nize, jer tako dobijate te slabije klubove, ali ne mi smo 1. Naravno da je vama sada lakse nabaciti samo 3 boda, ali opet ne damo se!
Sačuvana
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 07 Март , 2008, 11:33:18 »

Prepravi  to nedostizivo u nedostizno...Osvajamo titulu,dokazali smo koji tim je bolji!

sta wi ste sad kao bolji od nas...ae bre pali drzawni projekat, cim izadjete u ewropu gde nema wasih sudija pucate od neke lewadije...jedina wasa prednost je sto nama na klupi sedi jokanovic...
Sačuvana

Laza7
Kockar
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 13 Март , 2008, 03:16:20 »

sta wi ste sad kao bolji od nas...ae bre pali drzawni projekat, cim izadjete u ewropu gde nema wasih sudija pucate od neke lewadije...jedina wasa prednost je sto nama na klupi sedi jokanovic...

Za sve grobarchice!!!

Pod 1:ZVEZDA MNOGO USPENIJA,
PARTIZAN POBE?IVAO UBEDLJIVIJE(ako je to za utehu...)
Kratak istorijat dosadanjih 120 prvenstvenih duela "ve?itih rivala"

U dosadanjih 120 prvenstvenih nadmetanja "ve?itih rivala" znatno vie uspeha imala je Crvena zvezda. Crveno-beli su zabeleili 52 pobede, Partizan je trijumfovao 33 puta, dok je 35 me?eva zavreno bez pobednika. I gol-razlika je na strani naeg najtrofejnijeg kluba - 187:152. to se ti?e bilansa na "Marakani", na kojoj je odigrano 58 utakmica, Crvena zvezda je mnogo bolja - dobila je 31 susret, naspram Partizanovih 11, a 16 puta bilo je nereeno. Gol-razlika je 98:61 za crveno-bele.

TISHINCHINA!!!!
Ovo je bilo do 120 derbija a do ovog koji smo pobedili 4:1 proshlo je josh dosta na kojima je Zvezda trijomfovala,psssssst

Izvor:Kurir!

i pod 2:

SANJAJTE O OVOME!!!

Imate pravo da sanjate,ali znaj da se snovi retko ostvaruju,java je ipak java!

« Poslednja izmena: 13 Март , 2008, 03:22:11 Laza7 » Sačuvana

Stranice: [1] 2 3 ... 34 |   Idi gore
Štampaj
SerbiaBet.comSport info zone - sve sportske informacijeSve sportske informacije na jednom mestuFudbal (Urednik: _.::Stefan::._)Tema: FK Crvena Zvezda
Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc