Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

30016 poruka u 423 tema- 3157 članova - Najnoviji Član: konjina
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 34 |   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: FK Crvena Zvezda  (Pročitano 30588 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #15 poslato: 13 Март , 2008, 09:46:59 »

Nemojte da se prepucavate s grobarima,vidite da vise pisu na nasem topiku nego na njihovom.

U SUBOTU U POLA 5,SVI NA SEVER!DO KONACNE POBEDE!
« Poslednja izmena: 13 Март , 2008, 09:53:57 DRAKUS » Sačuvana

ЗВЕЗДА СE ВОЛИ СВАКОГА ДАНА,A НЕ САМО ПРОТИВ MИЛAНA!
Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Bilo da si prva ili da si zadnja
Volecu Te uvek ja!
MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 13 Март , 2008, 10:40:34 »

bolje "Konacno do pobede!" :)
Sačuvana
1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 13 Март , 2008, 10:45:04 »

necu uopste da odgovaram na ovo
Sačuvana

Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Volecu Te uvek ja!
MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 13 Март , 2008, 10:47:38 »

necu uopste da odgovaram na ovo
A vec si odgovorio... :mrgreee:
Sačuvana
1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 13 Март , 2008, 12:07:57 »

zajebo si me,ko sto je tebe stouk zajebo
Sačuvana

Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Volecu Te uvek ja!
MacaK
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 13 Март , 2008, 12:37:03 »

zajebo si me,ko sto je tebe stouk zajebo
xexex...ok,aj necu dalje u ovom topicu...
Sačuvana
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 13 Март , 2008, 12:57:37 »

ne bi da odg... al kad wec laza insistira...brate nemam reci kolko ste jadni...ne bi owu zadnju raspalu pobedu protiv smedereva menjo za taj pehar... smarate wise sa '91...sta god da wam smeta wi se wadite na to...i za derbije isto...sta se wi lozite na nas kad ne mozete banat da dobijete sa igracem wise...igramo i mi lose sa jokanom.. al ako zwezda ima kwalitet e onda swe u ku***...

P.S. Onda je Partizan jedini srpski tim koji je postigao gol u finalu lige sampiona... :wall:
« Poslednja izmena: 13 Март , 2008, 13:04:22 toma_91 » Sačuvana

1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 13 Март , 2008, 13:15:26 »

slusaj ovog vadimo se na 91,kad vi budete mogli da se ,,vadite,, na najsvetliji trenutak u istoriji srpskog fudbala,javite se,mi nemamo kvalitet,a vi imate al sa jokanom igrate lose,a?sto se tice derbija nisu to nikakvi kompleksi ni ku***,jednostavno kad igramo 1 na 1 vidi se ko je bolji
« Poslednja izmena: 13 Март , 2008, 13:29:57 toma_91 » Sačuvana

Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Volecu Te uvek ja!
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 13 Март , 2008, 13:30:30 »

slusaj ovog vadimo se na 91,kad vi budete mogli da se ,,vadite,, na najsvetliji trenutak u istoriji srpskog fudbala,javite se,mi nemamo kvalitet,a vi imate al sa jokanom igrate lose,a?sto se tice derbija nisu to nikakvi kompleksi ni kurci,jednostavno kad igramo 1 na 1 vidi se ko je bolji

dobro jesi ti mene nekad cuo npr da se wadim na poraz od bamberga trojkom sase djordjewica 92 u istanbulu...? Cekaj oces da mi kazes da mi nemamo kwalitet nego smo sa djukicem odigrali 20 utakmica a da nas je sralo da na swakoj damo po 4 gola...? Mi smo na 2 ewropske dali wise golowa nego sto se wi uspeli na 10 i wise tekmi... ( mislim na owu sezonu )...brate mi smo was dobili iste te 91 u derbiju...pa sta jel smo onda mozda bili bolji...alo bre... pa mi otrsimo real u LIGI SAMPIONA owde a onda u subotu od was puknemo 3:0...swake sezone kad smo oswojili titulu ( bar u wecini slucajewa ) mi smo pucali derbi...sta jel to znaci da ste wi bolji... kako neko uopste moze na osnowu 1 tekme da sudi o celoj sezoni...?
 :wall:
Sačuvana

toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 13 Март , 2008, 13:31:13 »

imate topic Partizan vs C.Zvezda...

pa se tamo prepucavajte do mli volje...
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: 13 Март , 2008, 22:13:05 »

samo cu ti reci
evropski trofeji
domaci trofeji
derbi
navijaci
stadion

Sačuvana

Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Volecu Te uvek ja!
Laza7
Kockar
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #26 poslato: 14 Март , 2008, 00:28:08 »

Hhahhahahahahaahahahahah pa lik smatra da se vadim na DERBI??!?!?!?!?!Pa shta da kazem,bolji smo jel smo pobedili Mladost Apatin ??????Stvarno si chudan,kaze vadim se na derbi hahahahahahahah!!!!Pa chinjenica je da smo u fudbalu najmocniji i najjachi u Srbiji...
Sačuvana

Da li cete ikad svoju pesmu imati ili cete kao uvek nashe pevati,postavlja se pitanje a to vec znaju svi,komplexi su neizlechivi!!!
nikola
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #27 poslato: 14 Март , 2008, 00:56:14 »

I finansijski i igracki.
Sačuvana

Bubnjeva zvuk odjekuje,Sever u transu luduje!!
Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #28 poslato: 14 Март , 2008, 01:24:57 »

ne kazem da se wadite na derbi nego da kad wam inace nesto ne odgowara priziwate 91...cekaj majke ti wi imate od 19 tekmi 9 neresenih u prwenstwu...KWALITET...JESTE WI NORMALNI...alo lewadija...pa wi groklinu niste mogli da date gol...a finansijski narawno da ste jaci kad was sponzorise delta land, peconi, cane subotic ( na poternici interpola )... i ostala elita srpskog drustwa...a igracki sem milowanowica, kastilja i koromana i ewentualno burzanowica...wi nemate ni jednog kwalitetnog igraca... Kazes da mozemo da sanjamo 91? matori mi smo finale ls igrali jos 66...25 god pre was... a i ne znam zasto nas proziwas zbog toga...pa niste nas dobili u finalu nego marsej...niko wama ne spori da ste najtrofejniji u fudbalu...al ne mozes swake sezone biti najbolji...Ja twrdim da ne mozes na osnowu 1 utakmice suditi o ostalih 30...wi ste nas konstantno dobijali kad smo imali 5x jaci tim...a opet bi mi uzeli titulu...trenutno ste katastrofa u fudbalu...a titule wam niko ne spori...
a pricate o nekim nawijacima? Kojim nawijacima kad was ima manje od 5000 po utakmici u zemlji u kojoj ima preko 3 milke zwezdinih nawijaca...koji su to nawijaci...pa cak i nas u proseku ima wise na tekmama ( ako gledamo celu sezonu )...mi ne mozemo se pohwalimo ni 91, ni titulama ni derbijima, ni duplim krunama...al zato itekako mozemo PONOSOM, STAVOM, I ONIM NAJBITNIJIM LJUBAWLJU PREMA KLUBU...
Sačuvana

Laza7
Kockar
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #29 poslato: 14 Март , 2008, 03:06:21 »

ne bi da odg... al kad wec laza insistira...brate nemam reci kolko ste jadni...ne bi owu zadnju raspalu pobedu protiv smedereva menjo za taj pehar... smarate wise sa '91...sta god da wam smeta wi se wadite na to...i za derbije isto...sta se wi lozite na nas kad ne mozete banat da dobijete sa igracem wise...igramo i mi lose sa jokanom.. al ako zwezda ima kwalitet e onda swe u ku***...

P.S. Onda je Partizan jedini srpski tim koji je postigao gol u finalu lige sampiona... :wall:

Ovim postom si dokazao svoju iskomplexiranost koja "prshti" na sve strane iz tebe!Ne bi menjao pobedu gde 3 puta niste preshli centar za osvajanje celog sveta???Hhahahahaahhaahahahah,il' si glup il' iskomplexiran il' pijan ili nadrogiran.Hhahahahahaha ovo da se stavi na naslovnu stranu 4uma kao najveci biser i naj post od osnivanja 4uma!Hahah!

"ne bi owu zadnju raspalu pobedu protiv smedereva menjo za taj pehar" = izvala milenijuma!
Sačuvana

Da li cete ikad svoju pesmu imati ili cete kao uvek nashe pevati,postavlja se pitanje a to vec znaju svi,komplexi su neizlechivi!!!
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 34 |   Idi gore
Štampaj
SerbiaBet.comSport info zone - sve sportske informacijeSve sportske informacije na jednom mestuFudbal (Urednik: _.::Stefan::._)Tema: FK Crvena Zvezda
Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc