Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

30016 poruka u 423 tema- 3157 članova - Najnoviji Član: konjina
Stranice: 1 ... 32 33 [34] |   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: FK Crvena Zvezda  (Pročitano 30588 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Pe-Pee!
Glavni Moderator
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #495 poslato: 22 Децембар , 2009, 19:30:45 »

Milijaš - Zvezda zasluženo prva

Fudbalska Srbija može samo da se ponosi što je najzaslužniji za poslednje uspehe engleskog Vulverhemptona nekadašnji fudbaler Crvene zvezde - Nenad Milijaš.

- Vratilo se samopouzdanje čitavoj ekipi, a ja se osećam posebno dobro jer su iza mene dobre partije protiv Boltona i Totenhema a sada i gol Barnliju. Normalno je da se posle serije dobrih igara osećam dobro i sigurno – kaže Milijaš za zvanični portal Crvene zvezde i dodaje – Znači mi iskustvo koje sam stekao u Zvezdi i u reprezentaciji Srbije. U Zvezdi sam odigrao dosta jakih evropskih utakmica, tako da sam znao da mogu. Osećam se spremnim. Lagano izdržim 90 minuta, iako su ovde brze utakmice. Nema puno faulova i prekida, samo igra, igra, igra.

Kakav je život u Birmingemu, odnosno Vulverhemptonu, kad se završe fudbalske obaveze?

- Vulverhempton je veličine Novog Beograda, a ustvari je predgrađe Birmingema, tako da su neki naši igrači komšije sa igračima Birmingema i Aston Vile. Ovde sam sa devojkom Ksenijom, što mi mnogo znači i olakšava život. Beograđanin sam, ceo život sam proveo u brzom gradu, gde su puni kafići i uvek možeš da pronađeš zabavu. Englezi su malo drugačije vaspitani, već u sedam uveče se ljudi povlače u kuće. Uglavnom se družim sa momcima koji su došli letos, kao i ja. Normalno, sa Kastiljom, kojeg poznajem iz Zvezde, sa Austrijancem Majerhoferom, Francuzom Zubarom.

Kako ide komunikacija sa saigračima i trenerima?

- Engleski sam znao i pre dolaska na Ostrvo, ali nije isto kada Englez priča sa mnom ili kada međusobno pričaju dva Engleza. Što se tiče Iraca i naročito Škota, njih i Englezi teško razumeju.

Očekuju te Nova godina i Božić daleko od kuće?

- Biću u karantinu i na utakmicama, prvi put u životu. Ovo je u Engleskoj najbitniji deo godine, udarni period za fudbal. Praznici su, ljudi ne idu na posao i dobijaju fudbal kao glavnu zabavu. Kući mogu tek u martu, kada se okupi reprezentacija. Šta da se radi. Tako se mora – kaže Milijaš.

Da li pratiš Zvezdine? Tvoj voljeni klub za sada dobro gura ka ciljevima.

- Pratim Zvezdu redovno, imam Total TV i gledao sam dosta utakmica tokom jeseni. Mislim da lepo igraju. Osetna je promena nabolje, vidi se da su u klubu ljudi koji znaju i razumeju šta znači Crvena zvezda. Možda neki nisu verovali u njih, ali ovi momci koji su letos došli na Marakanu, zaslužili su prvo mesto. Što se tiče mene, zadovoljan sam postignutim u Zvezdi. Osvojio sam dve „duple krune“ za tri i po godine, bilo je možda i normalno da prošle godine usledi pad – zaključio je
Sačuvana

Ajmo malo vise da pisemo.....
Stranice: 1 ... 32 33 [34] |   Idi gore
Štampaj
SerbiaBet.comSport info zone - sve sportske informacijeSve sportske informacije na jednom mestuFudbal (Urednik: _.::Stefan::._)Tema: FK Crvena Zvezda
Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc