Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Napredna pretraga

30016 poruka u 423 tema- 3157 članova - Najnoviji Član: konjina
Stranice: [1] 2 3 ... 5 |   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: KK Crvena Zvezda  (Pročitano 7711 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
nikola
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« poslato: 26 Фебруар , 2008, 23:42:28 »

Ovde pisite vesti o kosarkaskom klubu..
KRAJ

Benetton Treviso - Crvena zvezda 82:83

Pobeda...idemo dalje....odlicno smo odigrali sem u 3 cetvrtini kada smo dali samo pet poena,Tadija je vec na poluvremenu dao 16 poena,ako ga Ivkovic ne pozove u repku neka se ubije...

ULEB KUP: Kuk trojkama izvadio Zvezdu!
ULEB KUP: Kuk trojkama izvadio Zvezdu!
Utorak, 26. februar 2008. 22:37

Srbija ?e imati dva predstavnika u osmini finala ULEB kupa!

Ekipa Crvene zvezde je u pravom "trileru" u Trevizu pobedila italijanski Beneton 83:82 (24:16, 24:26, 5:23, 30:17), to joj je uz trijumf rezultatom 81:71 u Beogradu bilo vie nego dovoljno da se plasira me?u 16 najboljih ekipa, uz rame Hemofarmu.

Izabranici Stevana Karadi?a u narednoj rundi ?e se sastati sa turskim Beiktaom, jedinom ekipom koja je u prvoj fazi takmi?enja imala perfektan skor 10-0.

Crno-beli iz Istanbula u utorak su na svom terenu nadoknadili prednost Hapoela iz Jerusalima i gostova?e u Beogradu 11. marta. Revan susret na programu je nedelju dana kasnije na Bosforu.

Zvezda je u Trevizu preivela pravu dramu, poto je po?etkom druge ?etvrtine imala 12 poena prednosti (28:16), na poluvremenu 48:42, ali se posle katastrofalne igre u tre?oj deonici nala na rubu eliminacije.

Beneton je trojkom Matea Soranje u 34. minutu poveo sa ?ak 72:57 (serija 30:9!), ali probudio se prvo Stiven Markovi?, zatim i Tadija Dragi?evi?, a naposletku Omar Kuk, koji je sa dve trojke u 39. minutu smanjio na eljenih 75:70 i 77:73.

Kada su shvatili da ih nita ne moe spasiti ispadanja, igra?i doma?eg tima po?eli su sa nesportskim ponaanjem. Na?inili su seriju tehni?kih greaka, pa je Kuk sa ?ak osam slobodnih bacanja u poslednjim sekundima preokrenuo rezultat sa 82:75 na kona?nih 83:82 za crveno-bele!

BENETON: Ostin 8, Atsur, Soranja 8, ?almers 5, Mordente 4, Martinoni, Lukas 19, Mensa Bonsu 21, ?ilji 5, Gejns 12, Renci.

CRVENA ZVEZDA: Krasni?, Markovi? 12, Kikanovi? 4, Kuk 23, Kova? 1, Rai?evi? 7, Dragi?evi? 24, Leki? 3, Cvetkovi?, ljivan?anin 3, Baki? 6.

(MONDO, foto: MN Press)

Jos jednom svaka cast s obzirom kakav tim imamo...sem Tadije,Omara,valjaju jos Sljivancanin,Stiven,goblin Kikanovic,zna nekada da sere Kovaca i Bakica ovi svi ostali katastrofa
Sačuvana

Bubnjeva zvuk odjekuje,Sever u transu luduje!!
1989ДС
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 27 Фебруар , 2008, 10:32:54 »

ovaj beneton je pao na niske grane,kad ga mi dobijamo na strani,sad igramo s turcima,imali bi neke sanse kada bi dosli navijaci,ovako tesko
Sačuvana

ЗВЕЗДА СE ВОЛИ СВАКОГА ДАНА,A НЕ САМО ПРОТИВ MИЛAНA!
Ljubav si mi jedina
Ti si moja sudbina
Bilo da si prva ili da si zadnja
Volecu Te uvek ja!
toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 13 Март , 2008, 12:56:38 »

sta ce vama ovaj topic....???..nesto mi nije bas jasno... :):):)
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

nikola
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 13 Март , 2008, 13:10:46 »

Pa trebace za Final 8 u Torinu :0
Sačuvana

Nemanja_lendov
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #4 poslato: 30 Март , 2008, 11:54:28 »

NLB: Zvezda bez municije u Ljubljani

Koarkai Zvezde ?e ulaznicu za "fajnal-for" NLB lige morati da potrae u "majstorici" protiv Olimpije, u ponedeljak u Beogradu, budu?i da je slovena?ki tim u drugom susretu ?etvrtfinala u Ljubljani slavio sa ubedljivih 88:60 (22:15, 25:8, 19:18, 22:19) i izjedna?io rezultat na 1:1 u seriji.

Crveno-beli u "Tivoliju" ni u jednom trenutku nisu pruili igru kakva je bila neophodna za trijumf protiv slovena?kog evroligaa. Naprotiv, njihovo najja?e oruje iz prvog duela, ut, pre svega iz daljine, u potpunosti je zatajio, zbog ?ega doma?inu nije bilo teko da ostvari pobedu i ostane u trci za plasman na zavrni turnir sezone.

Olimpija je ve? u petom minutu stigla do visoke prednosti (16:4), zahvaljuju?i raspoloenom Marku Mili?u. Crveno-beli su nakon toga konsolidovali koliko-toliko redove i na prvu pauzu otili sa sedam poena zaostatka.

Ipak, u nastavku tim Aleksandra Diki?a, svestan da im me? pred doma?om publikom zna?i sve ili nita, poja?ao je tempo i stigao do visoke prednosti od 24 poena (47:23). Zvezda je tokom drugih 10 minuta uspela da postigne samo osam poena, dok je ukupno u prvom poluvremenu zabeleila veoma lo ut - 5/14 za dva poena, 2/14 za tri poena, uz 14 skokova, naspram 24, koliko je postigla Olimpija.

Osokoljena Olimpija je i u nastavku vodila glavnu re? na terenu. Doma?ini su bespotedno zatrpavali ko Zvezde, pa su u 25. minutu, zahvaljuju?i dalekometnom pogotku Ronela Tejlora, stigli i na "plus 28" - 57:29.

Do kraja me?a doma?ini su poja?avali tempo (86:55 u 38. minutu), a usamljeni Kikanovi?, uz slabu podrku kapitena Tadije Dragi?evi?a, nije imao na?ina da odgovori motivisanom rivalu.

Najbolji u redovima Olimpije bili su Moris Bejli sa 16 pogodaka, Ronel Tejlor ubacio je 15, a Marko Mili? 14 uz sedam skokova.

Kod crveno-belih jedino je Elmedin Kikanovi? zavrio susret sa dvocifrenim u?inkom - 16 poena. Tadija Dragi?evi? i Miroslav Rai?evi? zabeleili su po osam pogodaka, dok je najbolji pojedinac susreta u Beogradu, Omar Kuk zabeleio tek tri poena i pet skokova za 30 minuta provedenih na parketu.
Sačuvana

nikola
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 31 Март , 2008, 18:41:29 »

Nadam se danas na pobedi u Pioniru,i prolasku na F4.A na F4 nas protivnik u polufinalu ce izgledati ovako :shrug:

Sačuvana

devla94
Gost
« Odgovor #6 poslato: 07 Април , 2008, 23:03:25 »

Juniorski F8: Zvezda sa Barsom, FMP sa Realom

Juniorska koarkaka ekipa Crvene zvezde igra?e sa Cibonom, Barselonom i Lijetuvas Ritasom u grupi A zavrnog turnira juniorske Evrolige u Madridu, saoptio je srpski klub.

Srbija ?e na fajnal ejt turniru u Madridu, koji se igra od 1. do 4. maja, imati jo jednog predstavnika - ekipu FMP iz eleznika, koja ?e igrati u drugoj grupi zajedno sa Makabijem iz Tel Aviva, algirisom i Realom iz Madrida.

Pobednici grupa igra?e finalnu utakmicu 4. maja, a taj me? bi?e uvertira za finalni duel seniorskog "fajnal for" turnira Evrolige, koji se tako?e igra u Madridu.

(MONDO)
Sačuvana
nikola
Stara Garda
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 07 Април , 2008, 23:24:26 »

Gde je Partizan ovde? ???
Sačuvana

Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 07 Април , 2008, 23:39:47 »

xa...kk sledeca sezona...sta je...jel su proradili kompleksi a :mrgreee:
Sačuvana

toma_91
DIREKTOR
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 07 Април , 2008, 23:48:03 »

xa...kk sledeca sezona...sta je...jel su proradili kompleksi a :mrgreee:

nemoj sale ispasce da se vadimo na basket...na nebitan sport...kako oni kazu....hahahaha
Sačuvana

Svako ko ne zna pravila igre KALADONT moze slobodno da me kontaktira na PM ili preko msn-a

Salle BK1
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 07 Април , 2008, 23:58:00 »

pazi nikola realno...nas nema tu, jer swi nasi klinci tog godista igraju wec prwi tim, i kod generala duleta se uce, opet priznacete, nimalo lakom zadatku...kako razbiti keramiku...u 21 komad...imamo bre najmladju ekipu u ewroligi :skaci:
Sačuvana

Kaso_GCG
Clan u razvoju
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 08 Април , 2008, 20:18:05 »

ja nznm zasto je na owom forumu uopste i postawljen topic o kkcz stwarno smijesno  :shrug:  :mrgreee:.....coek swasta cuje owih dana xexexexe  UZMI DULE 7 TITULU  :navijac:
Sačuvana

PAOK       PARTIZAN
ORTODOX BROTHERS
tomica
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 09 Април , 2008, 14:32:09 »

:
ja nznm zasto je na owom forumu uopste i postawljen topic o kkcz stwarno smijesno  :shrug:  :mrgreee:.....coek swasta cuje owih dana xexexexe  UZMI DULE 7 TITULU  :navijac:

uzmi Dule nashe qrchine!!!! :)

Delije Podgorica!!
« Poslednja izmena: 09 Април , 2008, 14:34:06 tomica » Sačuvana
Laza7
Kockar
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 09 Април , 2008, 14:44:02 »

Ja ne znam zashto neki vole ovoliko da spamuju...!!!!!Imash KK Partizan pa tamo pishi,ako ovde namash nishta pametno da kazesh!
Sačuvana

Da li cete ikad svoju pesmu imati ili cete kao uvek nashe pevati,postavlja se pitanje a to vec znaju svi,komplexi su neizlechivi!!!
Kompozitor
Glavni baja
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #14 poslato: 09 Април , 2008, 18:14:57 »

Nemate ni vi nesto mnogo ovde da diskutujete...
Sačuvana

Stranice: [1] 2 3 ... 5 |   Idi gore
Štampaj
SerbiaBet.comSport info zone - sve sportske informacijeSve sportske informacije na jednom mestuKošarka (Urednik: _.::Stefan::._)Tema: KK Crvena Zvezda
Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc